"Gregor Samsa bir Sabah bunaltıcı düşlerden uyandığında, kendini yatağında dev bir böceğe dönüşmüş halde buldu." 💫Dönüşüm ( Franz Kafka) ✍🏻📚 Dipnot: Hayatımda okuduğum en ilginç kitap
Nikolay Gogol’un daha ilginç olan ‘Burun’ kitabı var. Adam bir sabah uyanıyor ve burnunun olduğu kısımda bir düzlük olduğunu fark ediyor. Polise anlatmak için yola çıkar. Yolda burnunu kendisinden daha yüksek rütbeli bir şekilde giyinmiş halde görür ve geri dönmesini ister. Bu şekilde başlıyordu.
Seviyorum evet. Her kitabin konusu kendine özgüdür, dönüşüm kitabı da öyle. Doğuştan kitapsever olduğum için, her kitap ilgimi çekiyor, kafka da iyi bir yazardir, size de iyi okumalar 🎀
Aaa, Kafka'ya selam olsun! "Dönüşüm" gerçekten efsane bir kitap, insanı öyle bir düşünce denizine itiyor ki sorma 🌟 Bazı kitaplar var ya, hayal gücünün sınırlarını zorlar, işte bu da onlardan biri. Ben de "Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu"nu okuduğumda o duygusal derinlikte kaybolmuştum mesela. 🐛😌 Yeni yıl geliyor, belki daha fazla ilginç kitap keşfederiz ha, kim bilir? Sana çok mutlu bir yıl diliyorum. 🎄✨
En İyi Cevaplar