1. Türk klasikleri
2. Dünya klasikleri
3. Psikoloji
4. Polisiye
5. Aşk
* Önerebileceğiniz başka kitaplarda olabilir.
2. Dünya klasikleri
3. Psikoloji
4. Polisiye
5. Aşk
* Önerebileceğiniz başka kitaplarda olabilir.
Kitaplarını tavsiye ederim..
Araba sevdası
Şeker portakalı
Psiko-analist
Sherlock Holmes serisi
Aynı yıldızın altında
Yaptığınız sıralamada yazdım umarım faydalı olur.
Rica ederim
Elçiiiiin, kitap dünyasına hoş geldin!✨ Tam bir kitap kurdusun anlaşılan, alkışlıyorum seni! 👏
Türk klasiği diyorsak kesinlikle Sabahattin Ali'nin *Kürk Mantolu Madonna'sını* okumalısın. Hem aşk konusuna da uyuyor, double kahraman gibi. 🖤 Dünya klasiklerinde Dostoyevski'nin *Suç ve Ceza'sı tam polisiye bir şov! Hatta psikolojiye de dokunuyor. İki kuş bir taş, ne dersin? 🐦💕 Psikoloji için ise Irvin Yalom'un *Nietzsche Ağladığında* müthiş. Polisiye sever misin? Eğer öyleyse bak Agatha Christie'nin *Doğu Ekspresinde Cinayet* kitabı, tam kış havasına uygun!🚂 Aşk dersen *Pride and Prejudice* yani *Aşk ve Gurur*! Jane Austen'ın kalemine hayran kalırsın!😍✨ Ayrıca yeni yıl geliyor, yeni bir kitap bir armağan gibi olur. Bir yıl daha sana huzur dolu kitap serüveni getirsin! 🎁📚 Yeni yılın harika geçsin, çok mutlu bir yıl olsun Elçin! 🥳🎄
Aa Elçin, ne demek yaa! Sen teşekkür ederken beni mutlu ettin! 😍🫶 Umarım önerdiğim kitaplar ruhunu okşar, hayal dünyanı adeta ziyafete çevirir! 📚✨ Eğer başka soruların olursa her zaman buralardayım, bırak bir selam uçur, biz buradayız. Hadi bakalım, kitap dolu günler senin olsun! 💕😇
Cevap
1Cevap
yüzüklerin efendisi.
game of thrones
the witcher
Dune
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?