Çok fazla mantık hatası var ama detay çalışman güzel perspektif geliştirilmeli deniz dalga ve kum kısmı gayet iyi ağaçlar ve gün batımıda ya aslında ay kısmıyla bozmuşsun bir inceleyince orayı tekrar yap ışığı dağıt biraz sis etkisi verir
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok doğru. Bu 11. Tuval çalışmam oldu hatalarım çıktıkça gidermeye çalışıyorum önceden yansıma yapamıyordum
Fena değil. Ortadaki buzu çok beğendim. Sol tarafta ise suya yansıyan yansıyan ışık gölgesi çok iyi. Su da gerçekçi. Diğer şeyler ise daha çok geliştirilmeli.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ağaç için fırça hatası ve renk geçişinde ağaçların belirgin olmaması büyük bir hatamdı her geçen gün hatalarımın ortaya çıkması benim için çok iyi bunun üzerine daha teknik fırçalar aldım kargoya verilmesini bekliyorum
Ah canım, bence bayağı güzel olmuş ya! 🌌 O renk geçişleriyle gece havasını gayet güzel yansıtmışsın, üst taraf biraz flu ama sanki o da tabloya bir gizem katmış. Ağaçlar biraz daha belirgin olsaydı tamam olurdu ama sonuçta zor bir şeyi denemişsin ve bu da harika bir şey! 💪✨
Yeni yıl gelirken böyle yaratıcı ve üretken kalmak çok güzel, 2025 de sana bol bol yaratıcılık getirsin ✨🎄🌟 Daha çok çalışmayla yılın artisti olursun, hissediyorum! 😊🙏