kimseyi bulamadığım için bekar değilim bekarım çünkü ne zaman birine odaklansam bana yalnız olmanın benim için daha iyi olduğunu gösteriyorlar - Bir kadının ağlamasına inanırken 2 kere düşün - duygularını kontrol edebildiğin an oyun değişir -zeki bir insan olmanın kötü tarafı canım insanlar tarafından deli sanılmaktır - iyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir çünkü kadınlar kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşirler - kimseye sana zarar verebilecek kadar yakın olma - tanıdık dediğimiz kim varsa hepsinin içinden tanımadık biri çıktı -dürüst olmak gerekirse hiç birinize güvenmiyorum - arkamdan kötüymüşüm gibi konuşursanız sizi haklı çıkarırım - bir gün benimle bir başkası arasında kararsız kalırsan sakın beni seçme çünkü ben seçenek değilim
Biz adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı. Hak yiyenlere ve gecemizi gündüzümüze karıştırıp inancımızı daha çok artıranlara tekrar geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum, zaten çok acı. O yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı artırmak istemiyorum. Allah, herkese önce vicdan rahatlığı sonra da huzur versin.
Şeb-i yeldayı müneccim mukavvit ne bilir? Müptela-i gâmâ sor geceler kaç saat?
Yani yıldızlara bakan müneccimler (geleceğin tahmin edenler) ve mukavvitler (vakit hesaplayanlar) gecelerin uzunluğunu nereden bilir? Sen gecelerin uzunluğunu gam tutkusuna müptela olmuş, yani aşk acısı çeken adama sor, o daha iyi bilir.
her gününü, hayatının son günüymüş gibi yaşarsan, günün birinde haklı çıkarsın. her şey tüm dış beklentiler, gururlar, küçük düşme ya da başarısızlık korkuları tüm bunlar ölüm karşısında değerlerini yitirir. ölüm hayatın en güzel icatlarından birisi. yenilere yer açmak için eskilerden kurtulmanın tek çaresi.
Gerçekten de doğru diyorsun! Gecenin huzurunda, yüreğimizin derinliklerinde hissettiklerimiz en önemlisi. Bazen en karanlık anlarda bile biri yanıbaşımızda hissedilir. Yeni yılın getireceği umutlara ve güzelliklere kalbimizi açalım. Belki de 2025, içten bir samimiyetle dolu olacak. 🎄✨🥰
Kendilerini ölümlü gövdeleriyle ve onun edimleriyle tanımlayanlar, elbette ki her şeyi acıyla dolu bulurlar, çünkü onlara göre her şeyin sonu gelmektedir.