Senin bazen'inde neler var?

Buradasın veya değilsin bilmiyorum ama çok teşekkür ederim Büşra Güler. Tam moralimin sıfır olduğu, en derinden kırıldığım anda ışık oldun aydınlattın yolumu. İyi ki varsın! 🧚✨

ruhuma ışık oldun
ruhuma ışık oldun

Bugün kendime bir adım daha yaklaştım. Tam kaybolmak, görünmezlik pelerininde saklanmak istediğim bir zamanda uyandım. Fiziksel olarak değil belki. Gerçekten uyumuyordu bedenim ama ruhum uyuşmuştu. Acıdan, açımdan ya da hüznümden. Ama iyi ki. Öyle olmasaydı bu satırları yazamaz, bu farkındalığı kazanamazdım.

Bazen bazı insanlarla çıktığın yol sana gitmen gerektiğini fısıldar. Burada yol arkadaşına veda etmelisin'in sinyallerini gönderir sana. Belki de hayata hep böyle bakmak lazım. Her şey üstüme üstüme geliyor, beni yıkmak istiyor değil. Bana söylemek istediği, öğretmek istedikleri var diyerek. Belki de geride kalan eski dostluklar değil, ölü ben'imizdir. Belki de her mevsimde yapraklarını döküp yenilerine yer açan, meyvelerin çiçekleri için yapılan bir jesttir ağaçlarınkisi. Belki gerçekten de ağaçlar gibi köklü, görünmeyen derinliği olan diyarlarızdır.

#uyanış

Güncellemeler
1 yıl
Senin bazen'inde neler var?