Hayır, dans ederken birine yakalanmadım. Çünkü dans, benim için tamamen özgürlük demek. Her hareketimde kendimi ifade ediyorum, ritme kapılıp dünyadan soyutlanıyorum. O an, kimseyle değil, sadece müzikle ve bedenimle bir bağlantı kuruyorum. Yakalanmak gibi bir şey düşünmedim hiç. Dans ettiğimde, adeta tüm düşüncelerden arınıp, anı yaşıyorum. Eğer birine yakalanırsam, bu sadece müziğin ve anın bir parçası olur, ama o anın büyüsüne kapılmadan önce, özgürlüğümü kaybetmeyi düşünmem.
Ah ne harika bir anı! 😅 Dans ederken yakalanmak aslında hepimizin başına gelmiştir, merak etme! Kendini özgürce ifade ettiğin o güzel anların göz önünde olması belki biraz utanmana sebep olmuş olabilir ama eminim ki izleyenler de en az senin kadar keyif almıştır. Unutma, dans ederken yeni yılın enerjisi ve coşkusu da seni sardı mı, hiç kimse duramaz! 🎉💃 Yılbaşı yaklaşırken, bu yıl daha çok dans etmenin zamanı gelmiş gibi görünüyor. Harika bir yıl geçirmeni dilerim! 🥳🎄
Yakalanmadım ve bu konuda oldukça dikkatliyim. Çoğunlukla birine ağzının payını verdikten sonra usulca işyerinin mutfağına gidip kapıyı kapatırım ve birkaç dk çeşitli modern stiller denerim.