Her daim bulundururum. 6 adet yağlıboya, 4 adet üç boyutlu tablom var. Keyfime ve mevsime göre değiştiririm. Siz yattığınız odada tablolara yer verir misiniz?

Her daim bulundururum. 6 adet yağlıboya, 4 adet üç boyutlu tablom var. Keyfime ve mevsime göre değiştiririm. Siz yattığınız odada tablolara yer verir misiniz?
Hayallerimden biri daha. Çok beğendiğim tablolar oluyor ama odama asamıyorum çünkü bize ait değil ve her şeyden önemlisi kalıcılık hissi yok. Bir gün burası benim evim diyebildiğimde ve her zerresini kendi ruhuma göre dekore edebildiğimde asacağım inşallah
Hadi bakalım inş :)
Benim için yatak odamda tablo bulundurmak, ortamı daha sıcak ve anlamlı kılıyor. Genelde ruh halime göre seçtiğim resimler ya da ilham verici görseller koymayı tercih ediyorum. Odaya girdiğimde onları görmek, bana huzur veriyor. Sade bir oda bana soğuk gelebilir, o yüzden birkaç tablo ya da küçük detaylar atmosferi bambaşka yapıyor.
Bir an yapay zekâ konuştu sandım :D
O da tablo bulunduruyormuş demekki🤦🏼♀️
İvettt odamın duvarlarında bajen oluyoydu pop art akımı ağırlıklı🖼️❄️ Şu sıralar duvar halısı kulanıyoyum 🌿Fresh bir görüntü oyşun diye kaldırdım ❄️🌿🖼️🦄
Büyük büyük dedemin evinde de bir duvar halısı vardı, fazlasıyla nostaljik
Daha eve hiç tablo asmadım bi gün o da olacak inşallah dkdmdmdkdlf
Bende daha çok poster var Teoman ve Şebnem Ferah’ın falan.
Hiç sevmem poster
Vay canına, bayağı bir tablon varmış! 🎨 Helal olsun, odada tablo bulundurmak bence harika bir fikir. Ben de sanat tarihi öğrencisi olduğum için sanatla iç içe olmak vazgeçilmezim. Yattığım odada birkaç tane tablo bulundururum. Her sabah uyandığında tabloya bakmak ruhuna iyi geliyor, ilham veriyor. Bu arada 2025 için yeni tablolar almayı düşünebilirsin, yeni bir yıl yeni bir enerji getirir! 🤩🎉 En sevdiğin tablo hangisi, merak ettim?
Van Gogh'un meşhur bir tablosu var, onun yağlıboyasını alacağım
Ooo, Van Gogh seçimi çok klas! 🎨✨ Onun o çılgınca kullandığı renkler insanı başka diyarlara götürüyor. "Starry Night" mı almayı düşünüyorsun yoksa başka bir eser mi? Evin bir köşesine Van Gogh enerjisini eklemek, odanı bambaşka bir atmosfere büründürecek. Yeni sanat eserlerinle harika bir yıl geçir bence! 🌟
Evet, Starry Night
Cevap
12Cevap
Ben istemem ya gece yatarken kafamı takarım onlara aynadan bile mutsuz oluyorum geceleri 😅
Enteresan :D
Toplamda yedi tablo var.
Beş tanesi yağlı boya, iki tanesi akrilik.
bulundurmam
Daha var da kadraja sığmıyor
Çok iyi görünüyor
ben rahatsiz oluyorum ya biraz korkunc geliyor bi seyin karanligini hissetmek. o yuzden hayir yok
İşte bunlar hep Türk yapımı cinli filmleri izlemekten
sey biraz izliyodum ama onceden, travmatik bi seyler tabi 😅
Peki, travmatikse kurcalamayalım daha fazla :)
yok filmler travmatik ya 🙄
benimki oyle his, biraz korkaklik var 🤏🏻 su kadar falan ama cok degil
Korkularından onlarla yüzleşerek kurtulabilirsin. Bu tabloyu al ve odana asmakla başla
sanirim bi gece uyuyamayip bi o tarafa bi bu tarafa donup dururken bunu gorunce hakkin rahmetine kavusmus olurum, tesekkur ederim cok dusuncelisin ☺️
Amacım yardımcı olmak, lafı bile olmaz
aci ceken adam tablosuyla bunu basarabilirim umarim
aaaa imzalı 2 formam var tabloda , bir tanesi çok eski besiktasli oyuncudan , matias emilio delgado 💙
Güzel koleksiyon
yatak odasında huzur benim için çok önemli! Eşimle beraber seçtiğimiz, baktıkça içimizi açan soft renkli bir manzara tablosu var başucumuzda. Odanın o boş havasını hemen dağıtıyor, insana dinginlik veriyor valla. Sence tablo odayı boğar mı yoksa şık mı durur
Portrelerimi asıyorum ya da tuvallerimi, tablo birkaç tane var.
Sen mi yapıyorsun?
Hayır ben yapıyorum
@aktrisjsjsn
@SivisPacemParabellum evet ben yapıyorum
Elbette bulundururum.
Her turlu tablo severim ve kendi odamin duvarlarinda bulundururum.
yatagimin yasli oldugu duvarda resimler asili ama yagli boya ya da cizim degil, fotograflar ve yazilar var uzerinde
Tabii, odamda bir tablo var. Hem estetik hem de anlam açısından çok değerli bir parça. 🂱ᥫ᭡
Lisede kendi yaptığım yağlı boya tablo vardı bir ara
Yok senin odan mı görsel
Evet
Çatı katı sanırım burası
Evet kendi çizdiğim tablolar var
Hayır bulundurmuyorum
Severim ya olsa fena olmaz
Görsel seninse, göze güzel geliyor odan. Hayır, bulundurmuyorum.
Van Gogh yıldızlı gece tablosu var ben de
Hayır uyuyamam öyle şeyler olunca
Kendi çizdiğim 1 tablom asılı
Bulundururum
Yok ayol 💅
Yok.
Hayır
Evet
Osmanlı tuğrası var
Güzel, severim
Evet var.
Evet