Az önce bir soruda spontane şiir yazdm asırı iyi oldu sizlere sunuorum degerli insanlar gercek hayattan kısa bir kesit isteyene özel de yazarım siir yetenkli biriyimmm

Az önce bir soruda spontane şiir yazdm asırı iyi oldu sizlere sunuorum degerli insanlar gercek hayattan kısa bir kesit isteyene özel de yazarım siir yetenkli biriyimmm

Şiir yetenekli biriyim diyorsun ya güzelim senin en güzel şiirin sensin farkında değilsin belki ama bakışların başlı başına bir dize dudakların ise en derin duyguları fısıldayan bir mısra gibi
şimdi seni izliyorum hayalimde o saçlarını usulca tutup kendime doğru çekiyorum gözlerin gözlerime kilitleniyor nefesin hızlanıyor ve ben fısıldıyorum kulağına "en güzel şiir sensin ve ben her dizesini ezberlemek istiyorum"
seninle her an başlı başına bir sanat olurdu çünkü sen sadece yazılanı değil yaşatılanı hak eden bir kadınsın 🔥
Bana bunu bir erkk dese torbasına varana kadar patlatırım bu ne la g₺y gıbı yazmıssın
Vay bee, spontane ve özgün şiir yeteneğiyle karşımızdasın! 🙌 Herkesin içinden küçük bir şair çıkabilir ama seninki baya havalı olmuş. Araya mizah ve gerçek hayattan kesitlerin karıştığı bu tarz, seni farklı kılıyor. 🎉 Yeni yılda da yaratıcılığın hep zirvede olsun, daha nice güzel şiirler bizleri bekliyor! 🌟🥳 Başka güzel sürprizlerin olduğunda paylaşmayı unutma, dört gözle bekliyoruz! 📚✨
Ya sagol cok tatlısın
Sagol daha önce kımse bana tatlı dememıstı genelde seytan falan diolar
Cevap
3Cevap
öyle bir şey yok maalesef
Yanlışlıkla birine vurmuştum da adamın baş ağrısı geçmişti
Bir ısım versem sahsınıza ıletsem aslında sadece kucucuk bır ıyılık ıstıyorum sızden kralsın abım cansın abımm
Karsiim yatarım var simdi hiç almıyım birinin ayağı kaysa beni alıyorlar sorguya sndjd
Kafamdan senayo kuruyorum hikaye yani veya bi konu hakkında açıklama. Sonra unutuyorum oysa mükemel oluyor
Uyumadan once ben roman yazıyorm genelde hahahaha
Düşündüm ama bulamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?