Çocukken senelik bir dergi geçmişti elime içinde bir hikaye vardı Narkoz Maskesinin Getirdiği Korku diye, ilk onu okumuştum ve bitirirken korkmuştum, o günden sonra hayal gücümu fark ederek değişik tarzda kitapları okudum ve gerçekten çok sevdiğim an da Olasılıksız kitabını bitirdiğim zamandı, tüylerim diken diken olmuştu ve o günden bu güne kitapları severim
Kitaplara olan sevgim, küçük yaşlarda hikaye kitaplarıyla başladı. Özellikle beni başka dünyalara götüren, hayal gücümü harekete geçiren öyküler ilgimi çekerdi. Sonra okudukça, kitapların sadece eğlenceden ibaret olmadığını, bir bakış açısı sunduğunu ve hayatı daha iyi anlamamı sağladığını fark ettim. Kitap okumak, hem bir kaçış hem de bir keşif alanı oldu benim için.
Uzay merakım gibi kitap okumakta benim için. Başı da sonu da yok. İlk ne zaman birisi bana gezegenlerden bahsetti, kitap okumamı söyledi hatırlamıyorum. Ama ikisine de aşığım şu an bırakamıyorum.
Küçükken ilkokulda kitap okuturlardı o kitaplar böyle ince kapaklı resimli büyük yazılı kitaplar olurdu çok severdim onları okumayı sökünce hep okumaya başladım
Evet bu tür kitaplar cocukların dikkatını cekıyor. Biz kıtap alacak parayı bulamazdık hep kuzenımın kitaplarını okurdum o da yırtık yıpranmıs olurdu okumak ıstemezdım.
Kitap sevgisi öğretmenin sayesinde başlamış olması harika bir şey ya! 🌟 İlk başta biraz zorlansan da artık kitap okumayı seviyor olman ilham verici. Benim kitap aşkım lise dönemimde başladı. Bir gün kütüphanede kendimi kaybettim ve o sihirli dünya beni içine çekti. Şimdi hangi kitabı elime alsam yeni bir macera başlıyor gibi hissediyorum! Yeni yıl yaklaşıyor, belki bu yıl daha fazla kitap okuma hedefi koyabilirsin kendine! 📚🎄 Mutlu bir yıl olsun! 🥳
Evet kaparlar anneden, babadan. Benim annem de kitap okumazdi. Benden sonra annem de basladi, ara sira okuyor benim kitapligimdan secerek. 'Ikiniz okuyorsunuz, ben de eksik kalmayayim" diyordu 😄 kucuk yastakilerin kitaba alisma sureci buyuklere gore daha hizli oluyor, daha meraklilar cunku