Bir programa katılsanız, hangi meseleleri ele alırdınız?
1 ay
Bir programa katılsanız, hangi meseleleri ele alırdınız?
Bir programa konuk olsam, en çok konuşmayı sevdiğim konular ilişkilere ve insan davranışlarına dair olurdu. Modern dünyanın aşkı nasıl değiştirdiğini, gerçek bir bağ kurmanın ne anlama geldiğini ve ilişkilerdeki dinamikleri analiz etmeyi keyifli bulurum. Bunun yanı sıra, insan psikolojisi ve davranışları üzerine derinlemesine konuşmak, özellikle romantik ilişkilerde insanların neden belirli kararlar aldığını tartışmak da oldukça ilgi çekici olurdu. Kendi hayat hikayemden ve tecrübelerimden bahsederken, mizahi bir dille olayları anlatmayı severim; bu, hem keyifli bir sohbet yaratır hem de dinleyicilere farklı bir perspektif sunar.
En çok bazı insanlara olan haksızlık hakında konuşurum
Cocuk. haklari cocuk istismari hakkında konuşurdum
Tesekkurlerr🌸🌸🙏
Cevap
18Cevap
Konuşmazdım gözlemler dinlerdim tartışma çıkınca dahil olurum adrenalin önemli 😂
Toplum sağlığı ve sorunları ya da magazin programları ve içeriği hakkında konuşmak isterdim
Ben daha önce CNN Türk f ulya Öztürk le canlı yayına çıkmistim zaten ve eğitim üzerine sokak röportajı yapmıştım
Teşekkür ederim 🙏❤️
sanırım spor programları üzerine olurdu sonu da küfürlü biterdi 😂
Bence de 😂😂
😂😂
Teşekkürler 👼✨
Bu programa katılabilirdim Trakya dili ve Edebiyatı konuşabilirdim :D :
ben daha çok söylenen her türlü bilgiye destek ve muhalif olmak için fırsat beklerdim jksdlgfh
Programların ve ana akım medyanın ne kadar saçma sapan bir yere geldiğinden bahsederdim…
24 saat p*rno yayınlasalar vallahi billahi daha çok fayda sağlarlar insanlara
Yani ne kadar abartsam az kalır diye düşünüyorum…
Ve çok samimiyim kıyasladığınız zaman vallahi billahi p*rno yayını daha çok şey katar insanlara, en azından toplumun ortak ihtiyacı 😂
Tarafı olmayan konu 😂
Kandırmasınlar ya, türk usulü olsun işte 😂😂😂
Genel yayın yönetöeni Şahin K olursa her şey doğal olur 😂😂
😂😂😂
Ya kusura bakma türk televezyonu tarihinin en berbat dönemini yaşadığı için bu konuda yaralıyım, onun için çenem düştü.
Neyse iyi geceler 😄
Peki teşekkürler
İyi geceler 😊
İnsan biyolojisi mesela bu kuyruk sokumu meselasi veya vampirler sabaha kadar konuşurum
Yok değiller, bi hastalık bu
Detaylı da istersen seve seve veririm😹
Bak şimdiiiii hehe heyecan yaptım neyse, Porfiria dediğimiz bir şey var nadir görülür ve vücudun hem adı verilen bir proteinin yapımında sorun yaşandığı genetik bir hastalık bu bio kısmına gelirsek hem kandaki oksijeni taşıyan hemoglobinin önemli bir bileşeni. Porfiria hastalarında hem üretiminde kullanılan porfirin dediğimiz madde birikir ve bu da ciltte vs hasara yol açar. Vampir hastalığı olarak adlandırıyoruz sebebiyse bazı porfiria türlerinde hastaların güneş ışığına karşı aşırı hassas olmalarıdır. He birde kan isteği ile ilgili bir hastalık var buda renfield sendromu olarak bilinen ve nadir görülen bir psikolojik durum kişinin kan içme isteği geliştirmesine yol açabiliyor. Bizimlerde bunu aaanaaaa ben vampirim sanıyor hsgxbwj.
Aynen kksnxms
Estetik ameliyatlarından bahs ederdim doğru amaçla kullanıldığında kurtarıcı olduğunu yanlış kullandığınzda hayatınızı kaydırdığından doğallıktan korkmamaktn bahs ederdim
Lisedeki yaptığım yaramazliklari anlatırdım 😂
Ohoooo müdürün odası benim tutanaklar doluydu aklına ne geliyosa var ama edepli yaramazliklar 😂
Yakışıyodu kadın hocalar çekemeyip tutanak yaziyolardi zaten😂
Gamlı baykuşlar 😂
😂😂
Çok güzel bir soru.. karışık olabilir ya şu konu diyemiyorum
Merhbalalar beyefendi
Estetik konusu üzerinden bir konuşma olurdu.
Sosyoloji, felsesefe ya da siyaset bu konular istemesekte hayatınızın tam ortasında yer alıyor artık az çok bilgimi vardır konuşmayı çok severim.
Arabalar
Kamyonlar
Futbol
Filmler
Demir tadilat
Kişilik, karakter, ahlakı degerler ve inanç konularında konuşurdum
Psikoloji, kuantum, sanat bilimleri ve insan ilişkileri programa katılmak isterdim.
Toplumun ruh sağlığı sanat ve bilim üzerine çok yönlü bir oturum olurdu
Rapçilere gereken değerin verilmediğini konuşurdum.
Spor, siyaset, tarih, bilim, gündem, hiç fark etmez her türlü akar giderim.
Ekonomi konuşurdum.
Eyvallah kardeşim ✌
Kahvenin yararlarını ve cuma günlerinin önemini hahzjajsj
Yapıyorum canım bu sporu
Bir Çok üniversitedeki Sempozyumlarda Konuşmacı olarak katıldım , Genel kanı olarak öğrencilerimizin bir umuda bir sebebe bağlanmasına muhtaç olduğunu gördüğümden kişisel gelişim ve mentörlük üzerine konuşma yapılabilir
Yok olan insanlığı..
Kahpler arasında nasıl yaşanır? Temalı bir konu olabilir sjxjsjxjskzjskxkskx
Yemek, aşk ilişkileri, siyaset dhdh
Deliliğin üzerine 🤣
Uzaylılar aramızda cümlesine çok güldüm. 🤣
Uzaylılar sal beni bizii 🤣😆
Uzaylı olan olana, bir tek ben olamadimmm, çıldırıyorum duvara kafa atacam 🤣🤣
Olmuyor olmuyorrrr 😭😱😒🤣
Yemeek var mı derdim 😂🤣
Yemekte ne varr 🐿️🍵😅
Üfff ne yenir şimdi o , acıktım valla taze pilav ve tabuvikk Allahım 🙊🤤😋
Uuwww etkileyici 🙈🐿️
Beyaz futbolda her konu konuşulabilir xd
Müzik ve duygular 😂
A'dan z'ye her şeyi konuşurdum bea..
Kisisel gelişim ve toplumsal olayları
Kişisel gelişim ve psikoloji hakkında konuşurum.
Aile ve toplum konuları
Futbol haric her şey
Enflasyon🤣
Annelik 💁♀️😅
Hipergami yani kadınlarda güce tapma...
Müge anlı tarzı bir program ve beni düşün😂
eğitim ve aile ilişkileri
Ne sorarsa 😂
Şiir
Tarih ve Galatasaray
Gereksiz yasakları
Millete gülerim 😌