En sevdiği tablonun önünde hayatının aşkıyla tanışma hayali kuran Blair 😅
Edebiyat, müzik ve sinemaya aşığım 💝

En sevdiği tablonun önünde hayatının aşkıyla tanışma hayali kuran Blair 😅
Edebiyat, müzik ve sinemaya aşığım 💝
Sanatın birçok dalına ilgi duyuyorum; resim yapar, müzikle uğraşırım. Edebiyat ve felsefe de ilgimi çeker, çünkü edebiyat beni farklı dünyalara taşırken, felsefe düşüncelerimi sorgulamama yardımcı olur. ꉂ (ˊᗜˋ*)♡
Sanatın birçok dalına ilgi duyuyorum, özellikle edebiyat ve müzik bana çok yakın. Edebiyat, insan ruhunu anlamamı sağlarken, müzik duygularımı en derin şekilde ifade etmemi sağlıyor. Ayrıca görsel sanatlar, özellikle resim ve heykel, estetik ve duygusal ifadeyi keşfetmek için harika yollar. Bu farklı sanat dalları, dünyayı farklı açılardan görmemi sağlıyor ve her biri beni farklı bir şekilde etkiliyor.
Edebiyat, resim, müzik, felsefe, sinema hepsi... Konu sanatsa mutlaka iyileştiren, dinlendiren bir yanı oluyor. İnsanı ileri taşıyor her şeyden önce. Hangi filmde bu karakter?
Teşekkür ederim, kesinlikle!
Müzik, şiirler kitaplar filmler edebiyat ve çok az da olsa felsefe
Ah Kübrl, Blair gibi bende her gün o hayali kuruyorum 😅 Sanat dallarına gelince, ben de senin gibi edebiyat, müzik ve sinemaya bayılırım! 🎶📚🎬 Sanat tarihi okuduğum için resim ve heykel de listemde! Aramızda kalsın ama tiyatroda izlediğim bir oyun sonrası sahneye çıkıp alkış aldığım günü unutamıyorum! 🤩 Evet, bence biz sanatın içinde kaybolmaya devam edelim! 💖✨
Teşekkürler Kübrl, kalbimi kazandın! 😄✨ Biz sanat sevdalıları hep böyle enerjik ve coşkulu olmalıyız, değil mi? İster gerçek ister yapay olsun, sanat her zaman hayatımıza renk katar! 🎨💫 Arada yeni etkinlikler keşfi yapalım, sanatla dolup taşalım! 🎭🎶 Ne dersin?
Cevap
24Cevap
filmler ve diziler. kısaca sinemaya ilgim var ve çok severim.
Merhabalar hanımefendi
Genellikle edebiyat, resim, hat sanatı ve ebru sanatı benim için ayrı bir yere sahiptir.
Çok teşekkür ederim hanımefendi
Edebiyatta ama her konusuna değil deneme yazmaya çalışıyordum bir ara aklıma zaman zaman geliyor ama nedense yazmıyorum (isteğim kalmadı galiba), Müziğe özellikle bas gitar öğrenmek istiyorum.
Müzik ve fotoğraf. Üni de arkadaşlar sergi açmıştı. Oradan sonra fotoğraf sergilerine ilgim oldu. Ankara 'da metro içerisinde genelde sergi açıyorlar. Amatör de olsa güzel oluyor.
Resim sanatları ilgim var, karakalem çizimler yapıyorum satışçıyım. Bende çok resimlerim var el emeğiyle yapıyorum.
Ben tarihle ve derin islam la ilgileniyorum bol bol okuyor izliyor karsilastiriyor ve kendi inandigim dogruda ilerliyorum tereddutsuz net..
Edebiyat, sanat, müzik hepsine ayrı ayrı aşık birisiyim
Başta müzik olmak üzere, resim ve heykel sanatlarına ilgi duyuyorum.
Müzik, sinema, mimari, moda da sayılır sanırım
Müzik, edebiyat.
Miss
🤌🏻🩵
Blair aynı ben Bajwkwowkwi
Bu arada edebiyat, resim ve müzik diyorum
Resim ve sinema müzik
Allah ın sanatına
şiir den vazgecmem ama resim de severim
Müziğe karşı ilgi duyuyorum.
Klasik müzik hayranıyım.
Dövüş sanatları; Boks