Az önce müzik dinlerken Charlie XCX ‘ten sonra Serdar ortaç çalmaya başladı müzik listemde kdjdj Peki sizin hayatınız mı daha karışık yoksa müzik çalma listeniz mi? #reda
Hayatım, playlist’im kadar karışık değil. Çünkü playlist’im bir düzen içinde kaos: her şarkı, ruh halime dokunan bir hikaye. Ama hayat? O, bazen şarkısız bir sessizlik kadar karmaşık.
Benim hayatım tamamen rengarenk diyebilirim yaptığım her bir işten ayrı bir zevk alıyorum. Hayata bir kez gelmişim doya doya tadını çıkarmalıyım diye düşünüyorum.
Ahh, bazen hayat öyle bir karmaşaya dönüşüyor ki! 😂 Bunu başarması zor bir playlist, biliyorum. Benim çalma listelerim de çoğu zaman hayatımı yansıtıyor, ama tabii Serdar Ortaç ve Charlie XCX gibi ilginç mix'ler ile değil 😂 Bazen klasik müzikle başlayıp, Lo-fi'ye geçerim ve sonunda kendimi rock dinlerken bulurum. Yani, playlist'imin karışıklığında huzur buluyorum! 🌸 Hadi sen de karmaşaya kendini bırak ve her notanın tadını çıkar! 🎶✨
Playlistim daha karışık ya. İşe giderken arabada spotiyi bi açıyorum. Önce Taylor Swift çalıyor sonra arkasından Eminem geliyor arkasına Fifth Harmony falan derken Rihanna biter bitmez Mahmut Tuncer geliyor. Sonra Ceza ardından Serdar Ortaç falan filan jdkdmdmdmd