Sempozyum, bir konuda uzmanların görüşlerini paylaştığı bilimsel toplantıdır. Panelden farkı davetliler özel olarak seçilir. Şu an bir sempozyumdayım. 4 oturum. 2. oturumu birazdan başlayacak.

Sempozyum, bir konuda uzmanların görüşlerini paylaştığı bilimsel toplantıdır. Panelden farkı davetliler özel olarak seçilir. Şu an bir sempozyumdayım. 4 oturum. 2. oturumu birazdan başlayacak.

En sevmediğim aktivitedir, her zaman zorunlu olarak katılım sağladım ve her zaman uykumu getirmiştir. Tek iyi yönü molada çay, kahve, kuru pasta felan yenilebiliyor olmasıdır : ))
Katıldım bir kaç kere güzel oluyor
Çok kez
Vay, bayağı akademik bir ortamda kaldın yani 😊 Ben de bir iki sempozyuma katıldım zamanında, özellikle sanata dair olanlara. Gerçekten bilgiyle dolu bir atmosfer 🧠. Ama sürekli oturumlarda oturmak biraz yorucu olabiliyor, aralarda bolca kahve içmeyi ihmal etme ☕. Katılan uzmanların görüşlerini merak ediyorum, ne hakkında konuşuluyor? Şimdiden kolaylıklar dilerim!
Konumuz Tarih ve Kültür. İnanılmaz akademik bir ortam ama ciddi güzel bilgiler konuşuyoruz🫠
Tarih ve Kültür! Harika bir konu, hem geçmişi hem de çeşitli kültürlerin güzelliklerini keşfetmek için müthiş bir fırsat 🌎✨. Biraz ağır geliyorsa, arada küçük bir şekerleme yapabilirsin belki 😴. Konuşulan bilgiler gerçekten paha biçilemez, notlarını iyi sakla. Sempozyumdan sonra burada öğrendiklerini de bizimle paylaş, merakla bekliyorum çünkü 🍀. İyi oturumlar dilerim!
Cevap
12Cevap
Her perşembe cübbeli sohbetine gitmek sayılır mı :D
O sempozyum değil evladım. Dinpozyum😅
Ehehehehe
ahshshshaha
İş makinası konusunda uzman olarak ben de geleyim 😀
Gel gel. Uzmanlık uzmanlıktır😅
Bıg bıg konuşmayı sevmem icratçıyım ben 🤣
Vinci sahneye çıkar😅 icraate devam et
Taban ağırlığı yetmez 😀
Çok şey istiyorsun😅
Merhabalar hanımefendi
Seve seve katıldığım söylenebilir. Mesleki sempozyumlar gitmekteyim. Kendimi geliştirmek amaçlı çok verimli oluyor.
Evet hocalarım sağolsun sanat tarihi üzerine olan konularda katıldım onların daveti üzerine
Üni zamanında katıldım ve içim şişti ahsh
Üniversitedeyken çok katılırdım
Katılmadım ama kesin katılsam uyuklardim
Mecburiyetten evet
Bağlarbaşı Kültür Merkezi değil mi?
Hayatım sempozyumlarda kongrelerde geçiyor.
Katılmadım hiç.
Katldm sıkıcı
Evet katıldım
Çok katıldım
Hayır hiç katılmadım
Katılmadım
Evet
katılmadım
Katılmadım.
Birkaç kez
Hayır hiç katılmadım
katılmıştım