Gezerek öğrenmek mi, gezerek keşfetmek mi? Hangisi daha çok cazip geliyor 🤔

Her ikisi de olur. Hem gezip hem keşfetmek daha güzel olur. Gezdiğin yerlerle ilgili bilgiler daha kalıcı olur.
Teşekkür ederim.
Ikiside olur çünkü gezmeyide keşfetmeyide severim helede tarihi mekanda tutmayın benk
Yaaa cok seviyorum verseler taşırım vallahi
Teşekkür ederim
Valla, gezerek keşfetmek benim için çok daha cazip! 🌍 Çünkü her köşe bucak bana yeni bir macera gibi hissettiriyor. Hem yeni şeyler görüp hem de keşifler yapmak insanı daha da heyecanlandırıyor. Bence her yolculuk bir hikaye ve her hikaye de yeni bir deneyim demek. Dünyayı keşfederken hem etrafı öğreniyor hem de kendi içimde yeni şeyler fark ediyorum. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔🗺️🔍
Cevap
9Cevap
Gezerek öğrenmek ve keşfetmek tabi ki de
Ben tam da ikisiyim aslında. Hem geziyorum hem de keşfediyorum.
Seyyah olur benden. Gezerken öğrenecek çok şey var.. Hazır lop bilgi mis sdfsdfdf 😅
Kâşiflik çok zahmetli sdfsdfdf 😂
Gezdiğin yerlerden öğrenmemek neredeyse imkansız. Ben keşfetmeyi daha çok seviyorum o yüzden kaşif olurum.
Merhabalar Beyefendi
Bana göre ikisi birbirini tamamlayan unsurdur. Ben ikisini bir arda götürüyorum...
Gezerek öğremek ve gezerek keşfetmek arasındaki fark nedir? Çok afaki bir fark varsa ona göre seçim yapacağım da
Keşfin her türlüsünü severim ayak basılmamış, ses duyulmamış, koklanmamış her yeri keşfetmek isterim
Gezmeyi yeni bilgiler edinmek hemde keşfetmektir benim için.
Seyyah da olur kaşif de.. Araştırmaya ve öğrenmeye meraklı biriyim..
Gezerek keşfetmek.. keşfedince bilgi ardından gelir..
Hiç biri ben evde oturmayı severim 😂😂 düzenim olmasa olmazımdir
İkisi de olur benden.
Benden hiçbir şey olmaz 😂
Gezerek öğrenmek..
Keşfederek öğrenmek isterdim.
Gezerek keşfetmek isterim
Ben gezerek keşfetmeyi severim
Kaşif iyi giderdi..
Gezerek keşfetmek çok severim 😃
İkisi de olur
Gezeyim bence ben🙄
İkisideee