Cidden Kötü mü kokuyorum yoksa Arkadaşımın burnu mu iyi koku alıyor?

Arkadaşlar bu konu artık cidden canımı sıkmaya başladı o yüzden lütfen sonuna kadar okuyun. Şimdi;

Benim bir arkadaşım var bu arkadaşımla küssem küsemiyorum herkeste hissettiğim herkesten soğuduğum gibi ben bu kızdan soğuyamıyorum öyle bir durum var. Hani arkadaşlığını bitir diyeceklere ithafen söylüyorum. Ve ayrıca bu sebepten de bitirmek istemiyorum.

Şimdi olayın örnekleri var;
Üniversite 4. Sınıf tiyatro konservatuvar bölümünün öğrencileriyiz bu nedenle dolayısıyla sinemalara ve tiyatrolara Bkm evlerine felan tiyatro için gidiyoruz. Canımı sıkan olaylardan biride dün oldu. Cuma günleri genelde mübarek günlerdir ama benim günüm pek mübarek geçmedi.

Şimdi tiyatroyu usülüne göre oynuyoruz bakın her şey tamam 4,5 tane rolümüz gereği oyunu (Yani aslında bu bir nevi oyun gibi) yaptık yani her şey tamamdı olayın hem en acıklı hemde olması gereken ve hemde değiştiremeyeceğimiz sahnesine geldik. Eğer bunu değiştirseydik olmazdı. Çünkü olayın gidişatı oydu zaten o gidişatı belirliyor. Neyse tam rolüm icabı yerde uzanıyorum herşeyin yolunda gitmesini beklerken arkadaşım geçti yanıma normalde burada acıtasyon yapması gerekiyordu ama kokumdan dolayı yapamadı biz setteyken ablasına dönüp (Ablası da bizimle aynı meslekte) yüzünü ekşidip Fısırdayarak "Çok kötü kokuyor" dedi. Bunu duyunca "pişt benimle ilgilen" dedim döndü baktı tam kameraları açtık başlicaz "Ya cidden çok kötü kokuyor ben bunu yapamam başkası yapsın" dedi. Zaten arkadaşlarım aralarından diyorlardı da "Ben yapayım mı ben çok güzel yaparım" diyenler felan aslında cidden yapsalardı güzel yaparlardı ama Kalp işte herkese atmıyor 😅 aslında bu kalp herkese atarda ben attırmıyorum.
Neyse canım sıkıldı yarıda kestik bizde.

Bir kere daha benzer olay oldu. az önce anlattığım kişi daha önce üniversitemizin okul kantininde de biz bu kızla yine karşılaştık arkamızda kimsenin olmamasını fırsat bilip kantinin önünde sohbet ettik daha doğrusu o pek konuşmadı çoğunlukla ben konuştum (devamı alttaki detayda)
Güncellemeler
1 yıl
göz geldiğimizde yüzü kızarıyor (Kötü anlamda) sanırım benden utanıyor ama neden utandığını bana şu ana kadar bir kere bile söylemedi arkadaşlarıma soruyorum nasıl kokuyorum diye olumsuz bir mimik bile oynatmıyorlar hatta çok güzel kokuyorsun diyenler bile oldu ama o Beni hiç övmedi bu konuda.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlığını bitir demeyin dediğim gibi aramızda bir kuvvetli bir bağ bir çekim var başka bir arkadaşım olsa demezse demesin sevmezse sevmesin çokta fifi derim ama o deyince kalbim kırılıyor şimdi söyleyin sorun bende mi onda mı?
Cidden Kötü mü kokuyorum yoksa Arkadaşımın burnu mu iyi koku alıyor?