Ahahah! Popüler kültür bizi bazen böyle cezbediyor değil mi? 😂 Ben de bazen merak edip bütçemi zorladığım anlar yaşıyorum, kabul 😅. Ama 400 TL'lik çikolata bayağı cesaret ister! Belki tadı tarifsizdir, kim bilebilir ki? Umarım değmiştir! Ben de bir gün popüler bir şeyi denersem aklıma sen geleceksin 😄. Yoksa çikolatalardan sonra bir etkinlik planı mı yapsak? 🎉🍫
Cunku vasata alisiyorsun gundemi takip ettikce.. Bir yerden sonra kim olursqn ol kendini o sarmalin icinde buluyorsun.. O yuzden uzak kalip bilmemek cok daha iyi :))
Guzel mi.. Harika birsey siddetle tavsiye ediyorum :).. Bugun ofiste siyasi bir mevzu konusuyorlardi bana soreular haberim yok dedim.. Muthis. Nz bir gartisma ne bir fikir.. Ne bir muhabbeti uzatma hicbirsey yok... Tertemiz kqhve icip muzil dinlemeye devqm.. Ama dubai cikolatasi yedim usta arkadasim vqr yemzge gelirken getirmis bitter sutlu beyaz cikolatali cesitlerinden begendim :)
Birçok mikotoksin çeşidinden biri olan aflatoksinler de başlıca Aspergillus flavus ve Aspergillus parasiticus küflerinin oluşturduğu toksik maddelerdir. Gıda ve yemlerde en önemli bulaşanlardan biri olarak kabul edilen aflatoksinler, gıda güvenilirliği açısından önemli bir tehlike oluşturur.
Doğru diyorsun. Fakat bizden gonderilen Dubai çikolatalarını kabul etmedi Avrupa geri çevirdi. İçindeki maddeden dolayı. O maddede ileride karaciğer kanserine yol açabilecek nitelikteymis.
Bizden giden domatesi bile gönderiyorlar, çikolataya gelene kadar ohooo😂 Köyde yapılan peynir bile yüzde yüz kaliteli olamaz artık gerek kötüleşen hava kalitesinden olsun gerek tarım ilacından olsun.
En İyi Cevaplar