• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Fransız tarihine hayranım?

mete2324
mete2324 Takip Et
Xper 7 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

İkinci Dünya Savaşı hariç Fransız tarihine hayranım. Siz peki ne düşünüyorsunuz Fransızlar ve Fransız tarihi hakkında?

Fransız tarihine hayranım?
Tarih Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • fransız
    fransız Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 73%
    1 yıl

yıkıp yeniden yapıp sonra yineden yıkma da çok başarılılar. görmezden gelme konusunda üstlerine tanımam. sanatı biliyolar, düşünebiliyorlar. kanı sulandırıyorlar. suyu bulandırıyorlar. kendilerinden çalıp, kendileriyle oynuyorlar falan filan

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Fransa dünya tarihinde iz bırakmış bir ülkedir. Ayrıca tarihten ziyade, Fransa kruvasanıyla bilinen, modanın İtalya'dan sonra kalbinin attığı şehir. Ayrıca sokaklarınında oldukça güvenlikli olduğunu belirtmek gerekir.

1
    0 Yorumla
  • Cansu_Moon
    Cansu_Moon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bu konuya Fransız kaldım. Bu deyim bile onların nasıl olduğunu anlatıyor. Bu arada trihlerini iyi bilsen sömürge ettikleri ülkelere neler yaptıklarını da iyi bilirdin.

1
    17 Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Nasıl olduklarını anlatıyormuş söylesene. Ayrıca her millet sömürgecidir. Hiçbir devlet masum değildir. Sadece Batılıları suçlamamak lazım.

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Her devlet mi? Hahahha😂

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Evet masum bir devlet var mı dünyada

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Herhangi bir devleti sömürge almamış devlet yok mudur mesela hiç dünyada? Ya da ırkçılık yapmamış olan hiç bir tane bile devlet olmamış mı bu dünyada?

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Finlandiya olabilir belki müthiş bir devlet gerçekten Finlandiya. Tarihlerinde hiç sömürgecilik katliam yok. Hem de çok medeni, doğa harikası, süper bir eğitime sahip cennet gibi bir ülke. Sadece SSCB ülkesini işgal etmeye kalktığında Ruslara kök söktürüp kahramanca vatanlarını savundular o kadar.

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Japonlarda da Türkler'de de haksız yere hiçbir şey olmamıştır. Amerika olsun Avrupa ülkeleri yani Fransa'sı falan vs. Olsun onlarda hep zorla sömürme ve ırkçılık tarihlerinde de şimdi de var. Siyahilere ırkçılık yapıyorlardı. Fransızlar zamanında kız çocuklarını, kadınları 2. Sınıf veya mal olarak görüyordu. Öldürenleri de vardı bu yüzden.

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Hadi oradan güldürme beni. Japon İmparatorluğu birkaç Avrupa devletinden sonra tarihteki en büyük sömürge devletiydi. İkinci Dünya Savaşı'nda birsürü ülkeyi işgal edip çok büyük katliamlar yaptılar. Git Nanking Katliamı, 731. Birim, Manila Katliamını araştır. Japonlar dünyadaki en a*ağılık milletlerden biridir bakma sen şu anda Japonların medeni insanlar olduğuna Japonlar İkinci Dünya Savaşı'ndan beri Amerika'nın işgali altında o yüzden bu kadar medeni ve gelişmiş yani bunu yine Batılılara borçlu. Türklere gelırsek ise Osmanlı'da birsürü ülkeyi fetih edip, sömürdü ve katliamlar yaptı. Hatta kendi halkına bile katliamlar yaptı. Türkler de masum değil yani. Ayrıca ben erkeğim yani kadın hakları beni ilgilendirmez ama Türkler'de daha 150 yıl öncesine kadar kadınları insandan saymayıp birsürü kadını cariye yapıp, t*cavüz ettiler hatta kadınlar yerine büyükbaş hayvanöarı nüfus sayımında sayıyorlardı ve bütün bunlara rağmen hala Franszılar kadınlara değer vermiyordu demen komik. Eskiden kimse kadınlara değer vermiyordu. Ama günümüzde Fransızlar kadın haklarının en yüksek olduğu ülkelerden biri.

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Batıda ilk kadın okulu 19. Yy da açılmış iken kadına değer vermeyen Osmanlı kaçıncı yy da açmış bak. Senin Osmanlı ile bildiğin bilgilerin yanlış

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Hahhahaha kesin öyledir 1000 yıl önce bile batıda özellikle Fransa ve İngiltere'de kadınlara yönelik eğitim veren okullar vardı. Ayrıca bana ne kadınlardan. Hem Osmanlı hakkında söylediğim yanlış olan ne

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Hahhahahah daha hiç tarih bilgin yok. İngilizler kaçıncı yy dan beri var. Mesela Çin kaynaklarına göre Türkler milattan önce de vardı. Biz köklü bir milletiz. İngilizler sonradan çıkma bir millet ama sen gelmiş buraya diyorsun ki 1000 yıl önce bile İngiltere'de kadınlara yönelik okullar vardı hahahha😂 kusura bakma gülmeme🤭

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

İngilizler kaç yıllık millet mi asıl bence senin tarih bilgin hiç yok. Sadece siyasi birliğini sağlamış İngiltere bile 1200 yıllık bir devlet. Ondan önce de Britanya adasında yine birsürü İngiliz devletleri kuruldu. Vikingleri bile İngiltere yıktı. İngilizler Avrupa'nın en eski milletlerinden birisidir. Ve dünyanın gelmiş geçmiş en büyük imparatorluğunu kuran millettir.

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Neyse abi... Ben uzatmayayım iyi akşamlar🌸

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Evet bence de uzatma çünkü fazlasıyla cahidin hadi iyi akşamlar

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Ben sana hakaret ediyor muyum bu bile ikimiz arasındaki medeni seviye farkını gösteriyor. Sen git yalan tarih kitaplarını okumaya devam et. İngilizler nasıl bir millet biliyor musun, Hintliler kumaş konusunda çok iyidirler fakat tarihte bu İngilizlerin işine gelmediği binlerce Hintli ustanın elini kesmiştirler "bulunmaz Hint kumaşı" deyimi de burdan gelir! Aaa ne kadar medeniler!!

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Ben sana hakaret ettiğimi hatırlamıyorum sadece cahil olduğunu söyledim ve öylesin de zaten. Sen hayran olduğun o Japon tarihini oku ondan sonra İngilizler ne kral milletmiş dersin. Ayrıca yalan tarih dediğin şey ne? Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük imparatorluğunu İngilizler kurmadı mı?

Yorumla
    • Cansu_Moon
      Cansu_Moon
      1 yıl

Benim son yazdıklarıma bak. Konuyu değiştirme. Japonlara laf ediyordun ya son yazdığıma bak İngilizler nasılmış, çooook medeniymiş, sömürmezmiş

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Ben sömürmez diye bir şey demedim. İngilizler zaten sömürgeci bir millet. Ama medeniler. Yani başka milletlere karşı medeni olmayabilirler ama kendi içlerinde medeniler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

5

Cevap

• tahawalter
    tahawalter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Emperyalist bir devletin somurgelerine yaptığı katliamlardan oluşan bir tarih. Mimari, edebiyatı, askeri teknoloji tarihi vs. desen anlarım da tarihinde pek bir iş yok.

0
    7 Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Hahahah cahil olduğunu kanıtlamışsın. 100 yıl savaşları, birinci dünya savaşı, Napolyon Savaşları, Fransız ihtilali ve nicesi. Sen git Fransız tarihini biraz daha oku. Ayrıca bütün devletler emperyalisttir. Diğer devletler çok mu masum?

Yorumla
    • tahawalter
      tahawalter
      1 yıl

Yorumun başlı başına ironik. Bütün devletler emperyalistir söylemin bile jeopolitikten anlamadığını gösterir. Tarihte hegomanya çatışmalarınin dışında kalıp ömrünü tamamlamış yüzlerce ülke, prenslik, özerk yönetim var. Ayrıca Fransa kadar sömürgelerini acımasızca katleden İngiltere ve birkaç ülke/imparatorluk dışında oluşum yok. Yakın tarihe baktığımızda bile Sétif ve Guelma katliamı ,1994 Ruanda katliamının destekçisi olması gibi girişimleri oldu Fransa'nın.
      1877-1931 arasında Jardin zoologique d'acclimatation'da Afrikalı ve dünyanın birçok noktasından insan hayvan misali sergilendi. Dünyada o kadar medeniyet var. Bula bula Fransa'yı bulman boş char olduğunu gösterir

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Evet günümüzde ve tarihte birsürü küçük devlet oldu ve hala var onları çoğu emperyalist değil. Ben bütün devletler emperyalisttir diye lafın gelişi söyledim. Ama büyük devletlerin çoğu hatta neredeyse hepsi emperyalisttir. Bence Fransa Rusya'dan, Almanya'dan, Japonya'dan daha masum ve az katliam yapmış bir devlet. Evet bula bula Fransızları buldum. Çünkü Fransızlar tarihte en fazla savaş kazanmış bir devlettir. Günümüzde yaşadığımız çağ olan yakın çağı Fransız ihtilali sayesinde başlatıp insan hakları, milliyetçilik, demokrasi gibi birsürü kavramı yaymışlardır, harika bir mutfakları edebiyatları ve filozofları vardır, uzun bir tarihleri vardır, harika şehirleri vardır ve sanatçı ruhlu insanlardır sadece bunlar bile Fransa'ya ve Frasnzılara hayran olmak için birer neden. Ki ayrıca Franszılar en sevdiğim millet değildir. Mesela Amerikalıları daha çok severim.

Yorumla
    • tahawalter
      tahawalter
      1 yıl

Domakrasi ve insan hakları olarak Fransa saydığım birkaç örnekte görüldüğü gibi dünyadaki en ikiyüzlü devlettir. Edebiyatı, askeri teknolojisi, tarihsel figürleri, mimarisi, dili sevilebilir en başta belirttiğim gibi. Fransızca öğrenen biriyim zaten fakat tarihî olarak Fransız ihtilali dışında tarih sahnesinde adı en çok katliama karışmış olan ülkenin tarihinde kayda değer çok bir şey yok ne kadar kabul etmek istemesen de.

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Başka ülkelere karşı medeni olmayabilir ama kendi ülkesinde oldukça medeni ve demokratik bir devlet hakkını yemeyelim. Fransa kesinlikle gelişmiş ve yaşanılacak bir devlet. Üstelik Almanların, Rusların, Japonların yanında bence Fransızlar katliam konusunda daha masum

Yorumla
    • tahawalter
      tahawalter
      1 yıl

Japonya başbakanı II. dünya savaşı ve işlenen savaş suçları hakkında uluslararası basında japonya adına özür diledi en azından. Ortalama bir Fransız'ın kendi ülkesinin işlediği suçlardan haberi bile yok çoğunlukla. Fransa hala Afrika'da varlığını sürdürüyor. Fransa güzel bir ülke ama savaş suçları konusunda üstüne tanınmaz hala.

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

İyi tamam öyle olsun

Yorumla
  • Kamdu
    Kamdu Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Heinz Guderian alayını karısı yaptı ardennes ormanlarında 😂

0
    1 Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Dedim ya ikinci dünya savaşı hariç diye. İkinci dünya savaşında geçekten rezil savaştılar. Ama birinci dünya savaşında özellikle Verdun ve Marne Muharebesi'nde Almanları inim inim inletip analarını bile becerdiler. Napolyon'da Almanları iyi tokatlayıp s*kti. 1000 yıllık Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu'nu kısa sürede yıkıp tarihe gömdü Napolyon. Ayrıca genel olarak Fransızlar Almanlardan çok daha köklü bir tarihe sahip. Almanlar 19. yüzyılın sonuna kadar siyasi birliğini sağlayıp Almanya diye bir devlet kuramamışken Fransızlar taa 1500 yıl önce siyasi birliğini sağlamıştı. Ki ondan önceki Fransızların atası olan Frankları hiç saymıyorum bile. En azından Fransızlar Almanlar gibi iki dünya savaşından da mağlup ayrılmadı, elleri boş g*tleri yaş geri dönmediler😂😂

Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    1 yıl

Afrika da ki katliamlarını onaylıyorsun demek ki.

0
    17 Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Diğer milletler de çok katliam yaptı

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Belçika’da İspanya da İngiltere de İtalya Hollanda hepsi yaptı

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Türkiye'de, Rusya'da, Almanya'da, Araplar'a, Çinliler'de, Japonlar'da yani sadece bu saydığın milletler değil

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Türkiye nerede yaptı?

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Osmanlı'daki cariyelik sistemi, Ermeni Tehciri, Alevi katliamları, Osmanlı fetihleri, Roboski Katliamı, Dersim katliamı, Zilan Deresi Katliamı, Ağrı Katliamı

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Osmanlı ayrı Türkiye 🇹🇷 ayrı

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Evet ayrı ama Türkler Osmanlı'yı ataları olarak görüyorlar. Halbuki Osmanlı bir Türk devleti bile değildi. Ayrıca bu saydığım katliamların çoğu cumhuriyet döneminde oldu.

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

O zaman tarihi iyi oku Osmanlı hanedanlıktır hele 1400 yılından sonra.

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Ben tarihi iyi bilirim merak etme

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Osmanlı Türkleri en çok nerede kullanırdı?

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Vergi alıp Anadolu'yu sömürmek için kullanırdı

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Yanılıyorsun çoğunlukla yeni çerileri Türklerden oluşturuyorlardı

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Haahahhaha sen tarihi bilgin hiç mi yok lan Yeniçerilerin hepsi devşirme

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Lan biraz sana benziyor

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Git işine hadi

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      1 yıl

Babana söylede sana saman versin.

Yorumla
    • mete2324
      mete2324
      1 yıl

Sen de anana söyle sana süt versin

Yorumla
  • _Beyefendi_biri
    _Beyefendi_biri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Fransızca'da Fransızca biraz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

ne gzel

0
    0 Yorumla

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Fransız tarihine hayranım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Fransız İhtilali tarihinden anlayan var mı? 3 cevap verildi
Fransa ve Fransızlar hakkında ne biliyorsunuz 17 cevap verildi
Fransızca hakkında ne düşünüyorsunuz? 6 cevap verildi
Sizce Fransızca öğrenmeye değer bir dil mi? 10 cevap verildi
Fransa nasıl bir ülke? 7 cevap verildi
French oje hakkında düşünceleriniz neler? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨