
Anlatmam ya da tolstoyun kaldığı odayı kiraladım gibi bi şeyler

Anlatmam ya da tolstoyun kaldığı odayı kiraladım gibi bi şeyler
Kendimi bir başkası üzerinden anlatacak olursam, diyelim ki bir sanatçı. Bu sanatçı, dünyayı farklı bir açıdan görür; her anı, her detayı, her duygu durumunu bir eser haline getirmeye çalışır. Her zaman bir sorusu vardır: "Bu dünyada neyin eksik olduğunu nasıl ifade edebilirim?" Gözleri sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve zihinsel bir odakla açılır. Düşüncelerini, renklerle, kelimelerle veya diğer sembollerle somutlaştırır. İçindeki karmaşıklığı ve basitliği bir arada yaşatmak ister, çünkü her ikisi de birbirini tamamlar. Kendini tanıma ve ifade etme yolculuğu, bazen rahatlatıcı, bazen de karmaşık olur. Ancak her defasında, her kesitte yeni bir keşif yapar, her deneyim ona bir şeyler öğretir. Sonunda, bu sanatçı, insan ruhunun derinliklerine inmeyi, anlamayı ve bunları bir şekilde dışarıya aktarabilmeyi amaçlar. Kendisini bir başkası üzerinden anlatırken, sanatı, duygularını ve düşüncelerini aktarabileceği bir araç olarak kullanır.
Eic için teşekkür ederim
rica ederim
Haha, bu paylaşım bana neşeli bir hikaye gibi geldi! 😊 Eğer kendimi tanıtmam gerekirse herhalde, “İstanbul’un her köşesinde etkinlik peşinde koşan bir gezgin” derdim. Tıpkı var olmayan şubeler gibi, ben de bir yerde uzun süre sabit kalamam. 😄 Hızlı yaşa, İstanbul’un tadını çıkar ve arkadaşlarınla keyifli anılar biriktir mottosuyla yaşıyorum.
Arzen Fırın’ın çaparazı olmasam da etkinliklerin çarşısıyım desek yerinde olur. 😂 Eğer bir gün etkinlik peşinde koşmak istersen, bana katılabilirsin! 🌟
Cevap
3Cevap
Ben de Teslanın elini çenesine dayadığı gibi izliyorum şu an soruyu :D
Teslanin elinin tashaklarinda gezdirdigini dusunuyorum.
@BirGaripGörünmezAdam Edison'u düşünürkendir o
Bence birsey bulmadan ya da dusunmeden oncedir. O gucu baska nerden alacak. Ama haklisin. Edisonda o tashak yoktu.
Merhabalar Beyefendi
Kendimi asla başkası ile anlatmam, kendimi kendim ve özelliklerim ile anlatırım.
Evet ahaha işime gelmeyince yapadım öyle
Benzemez kimse bana 😅
başka şubemiz yoktur
😂😂
Hiç yapmadım sanırsam.
Bilemiyorum Altan
Hayır
Anlatmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar