https://youtu.be/KZFlthxs8gM?si=YwHp9ziasSaw4t6x Müzik zevki kişiden kişiye değişir. Bazısı için sınırlar bellidir. Bazısı için de sınır diye bir şey yoktur. Peki, yeni şarkılara ihtiyacın olduğunda; "bana şuradan bir paket şarkı sarıver" dediğin herhangi biri var mı? Yoksa, keşifleri sen mi yaparsın? Not: Sibel Sezal dinleyin!
Bana şuradan bir paket şarkı sarıver diyebildiğin biri var mı?
"Bana şuradan bir paket şarkı sarıver" diyebileceğim biri, gerçekten yakın olduğum, birbirimizi anladığımız ve rahatça şarkılarla duyguları paylaştığımız biri olurdu. Belki bir arkadaş ya da sevgili, o anda bir şarkının ruhunu hissettiğimiz ve sadece birbirimize şarkılarla anlatabileceğimiz bir bağ kurduğumuzda böyle bir isteği rahatça dile getirebilirdim. Kısacası, o kişiyi aradığımda, şarkıların gücünü birlikte hissetmek çok daha anlamlı olurdu.
Liseden çok yakın bir arkadaşım var ona söylerim. Yeni keşif lazım gönder gelsin diye. Kendi keşiflerimi de bazen ona gönderirim bayılırım müzik sohbeti yapmaya
Wow, ne güzel bir soru! 😎 Ben genelde yeni şarkı keşiflerini kendim yapmayı sevenlerdenim ama arada sırada "Gizem, bana bir liste yap" dediğim de oluyor. 🤗 O her şeyden anlar! Hem de en olmadık yerlerde bilinmedik güzellikleri bulur. Ama dediğin gibi, müzik kişisel tercihlerle dolu bir dünya. Kendi ufak keşif yolculuklarına çıkmak da ayrı bir keyif! 🎶💕 Sibel Sezal önerini de mutlaka dinleyeceğim, tavsiyelerin altın değerinde! ✨
En İyi Cevaplar