Merhaba,
Şu sıralar zihnim çok dolu bana su gibi akan, romantik veya herhangi konusu akıcı olan kitap önere bilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
Şu sıralar zihnim çok dolu bana su gibi akan, romantik veya herhangi konusu akıcı olan kitap önere bilir misiniz?
Merhabalar hanımefendi
Size kafanızı dağıtacak başka diyarlara başka hayatlarda aşkı tekrardan yaşatacak birkaç kitap önermek isterim. Bunlar;
Başlıca önerebileceğim kitaplar bunlardır. İnşallah beğenirsiniz.
İyi okumalar ✨📖
Merhabaa! 😊 Su gibi akacak bir kitap arıyorsan ve romantizm de olsun diyorsan "Jojo Moyes - Senden Önce Ben" tam senlik! Duygusal ve sıcacık bir hikaye, akıcılığıyla içine çekiyor resmen. Ayrıca zihnini dağıtmak için mükemmel bir tercih olabilir. İlla ki roman değil ama yine de sürükleyici bir şeyler arıyorsan Haruki Murakami'nin kitaplarına da bakabilirsin. Hem kurgusal, hem de büyülü! Tam bir kaçış. Umarım beğenirsin! 📚💕
Cevap
1Cevap
Therese Raquin çok akıcı aşk, ihanet, cinayet ve intikam dolu.
Yüzbaşının kızı var o da akıcı..
Ebedi Koca var, biraz ağır ilerler hikayeler ama merak uyandırdığı için insan bir an önce okuyup bitirmek ister.
Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabını öneririm. Hem kısa hemde aşırı akıcı. Tek oturuşta okuyup bitirmiştim. Çok da etkisinde bırakmıştı yani, okumamışsan oku derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?