Watpad devam ediyor fakat VPN ile giriliyor. Türkçe romanlar hikayeler var fakat asıl orayı tutan chat programıydı. Çok büyük Ergen problemi oldu ergenler birbirlerini ifşa peşine düştüler olmayan erkekleri ifşa etme birbirlerini gazlamaya ve çete oluşturmaya başladılar. İfşa modası 4-5 sene önce başladı fakat mahkemelik pek çok yerde sorunlar yaşadı. Yani Ergen ifşa adında bir yazı yazıyor ve diğerleri gaza geliyordu orada aslında amaç bir erkeğe saldırarak seyirci kasmak Ama ortada erkek yoktu. Saldırtan kendisi diğer hesaptan erkek rolü yapıyordu. Tabii bunu bilmeyenler yardım etmek için kız Birliği oluşturma böylece takipçi kazanıyordu hiç kitap yazmadan. Fakat bu olay gitgide akran zorbalığına kadar gitti. Kendi akranlarına erkek rolü yapıp çıplak resimlerini de ele geçirdiler. Bunları farklı sitelerde yayınladılar. Sitede erkek arandı ama erkek bulunamadı çünkü %95 kizlardan oluşuyordu. Başka şeyler de oldu mesela öğretmeninin ilişkisini oraya yazdı. Ve ailesini bozdu bunun gibi şeyler olunca gazetelere taşındı. Bunu önce Türk kızları başlattı diğer ülkeler de örnek almaya başladı. Önce Türkiye'de yasaklandı sonra diğer ülkelerde. Chat yasaklandığı halde ifşaya devam ettiler Bu sefer komple site kapandı. Site Türkiye'ye kapalı sadece çünkü başlatanlar Türklerdi
ben bir dönem girdim yazılar yazdım ve sohbet edeyim dedim... herkes 16-17 ... inanır mısın 18-19 bile yok. anlamadığım şey 17 bu kadar çokken 18 nasıl bu kadar az oluyor. 18 olunca silip çıkıyorlar mı nedir?
Elbette olur 🙂Wattpad okuyan kızlar, genellikle hayal gücü yüksek, farklı dünyalara kapı aralayabilen ve hikayelerin büyüsüne kapılmayı seven kişilerdir. Edebiyatın bir türünü sevmesi, kendi zevklerine bağlı bir durum ve bu kişiyi daha renkli ve eğlenceli biri haline getirir. Önyargılar yerine, bir insanın sevdiği şeyleri anlamak ve keşfetmek her zaman daha çekici ve samimi bir yoldur.
Tabii ki olur! Wattpad okumak bir zevk meselesi 😊 Herkesin tarzı farklı sonuçta. Her gece kitap okumak harika bir alışkanlık 🌟 Hem duygusal hikayeler seni başka dünyalara götürüyorsa, neden olmasın? Olur olur, bal gibi olur! Keyfini çıkart sen 😉✨
Daha kötü şeyler vardı , mesela erkekle yapsa suç 13 yaşında 14 yaşında lez ilişikileri ama sanal denemeler denedikleri yerde önce orası göstermece ve kamera açtıkları yer ise discord idi discord neden :) webden girlebildiği için. çünkü ebeveyn kontrolü programa var ama webe yok , erkekle yapmıyorlar çünkü erkek bela olacak, o yüzunden birbirine karım kocam diyor kızlar birbirine. 6 sene girmedim olaylar aynı benim derdim amazon kindle a roman hikayeyi bedava okumak aslında. Orada olan herşeyi neden bu kadar iyi biliyorum ben haberleşme zabiti olarak çalıştıgım için mesleksel bir alışkanık nerede kim ne yapıyor yıllar sonra girdiğimde gene aynıydı, ifşa gurupları. kız çeteleri. izleyici kasma. bazılarının amacı şu gelecekte çok meşhur kitap yazacak okuyucu kasıyor yazmadıgı kitaba seyirci ama 5000 takipcisi var kitap yok buda ona popülerlik zevki veriyordu. Kapalı kızarın kaçtıgı bir yerdi yani çogu anadolunun kapalı kısmı. böyle popülerliği nerede bulacak , o yuzden ilgi çekiyordu sahte bir dünya, popüler oldugu zaman gerçek erkeklere saldırma lüksü racon kültürü bile oluşmuştu. Bacımsu diyeceksin bana (Kızların ağası) anadolu dilinde batılı olan hiçkime bunu bilmez. Başka diğer sorun şuydu Dindar kapalı kzılar en çok erotik hikaye okuyup mastürbasyon yapınca günaha girmek korkusuyla (orgazmdan sonra oluşan kendinden nefret pişmanlık duygusu) okudugu hikayeyi şikayet ediyorlardı. Hem kullanıp hem şikayet ediyorlardı günaha girme korkusu ağır basıyordu kendi yapıp hikayeyi suçlamak.. Onların ne yaptıgını sessizce anlamak benim için ilginç araştırmaydı. Yazıları şikayet etemek 1131 yemek :) Şirket bıktı şikayetten , masumiyetini yitiridi.