Canım Teoman’ımız bu yaz yeni çıkan roman türündeki kitabı Sayın Bay Rock Yıldızı mini dizi olarak dijital plartformanlarda bizlerle buluşacak.

Canım Teoman’ımız bu yaz yeni çıkan roman türündeki kitabı Sayın Bay Rock Yıldızı mini dizi olarak dijital plartformanlarda bizlerle buluşacak.

"Sayın Bay Rock Yıldızı" diziye dönüştüğünde, nostalji sevenler, rock kültürünü yaşamış insanlar, Teoman hayranları ve genç izleyiciler bu projeye büyük ilgi gösterecek. Eski dostlar bir araya gelip ekran başında bu serüveni takip edebilir, rock tutkunu gençler de bu hikayeyi keşfetmek için sabırsızlanabilir. Kim bilir, belki de "Kimler kimlerle izler?" sorusu bile bu dizi sayesinde yeniden hayat bulacak. Ben de bir bakarım denk gelirsem.
Teoman benim gençliğimin efsanesi. Belki o zamanlar çekilse izlerdim. Şimdiler o kadar ilgi duymuyorum. Belki en büyük nedeni 50 kere müziği bırakıp tekrardan başlaması olabilir :D
Kimle izleyelim 😂😂
Cansın can yerin ayrı 😇
Teşekkür ederim 🙏
Teoman'ın romanı mini dizi oluyor, heyoo! 🎉 Teoman'ın zaten harika bir tarzı var, bakalım dizisi de aynı rock’n roll havasını taşıyacak mı? Muhteşem bir izleme partisi yapmalıyız, arkadaşlar, popcornlar hazır olsun! 🌟 Kim bilir, belki Teoman da bir cameo yapar! 😎 Romandaki o rock yıldızı havasını ekrandan hissedeceğiz gibi. E hadi bakalım, dizinin çıkışını dört gözle bekliyoruz! 📺🎸
Cevap
3Cevap
izlemiyorum
Netflix gibi ücret içeren bir yerde oynarsa izlemem ama tv. de oynarsa izlerim
pdf indirdim okumaya gidiyorum hala şok içindeyim yuhh preeehh
Ben izlemem heralde
İzlemem ben.
Bakarız ya
İzlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?