Sizce matematiğin rengi mavimi kırmızı mı?
Matematik kızmı erkekmi
Fizik kimya biyolojinin renkleri ve cinsiyetleri sizce neler
Matematik kızmı erkekmi
Fizik kimya biyolojinin renkleri ve cinsiyetleri sizce neler
Cevap
6Cevap
mavi olabilir bence
Matematik erkek , Türkce kız , Pskoloji gay ldmdfkfjnf
ĞAÖVSŞMVSLF, bence fizik trans
Fizik anamızı kfkfkfkf bence erkek
Olabilr aslında
Fizigin... anamı kaldı erkek o erkek 😅😅
hepsi beyaz mat erkek diğerleri kız
Fizik erkek gibime geliyor ya da trans gibi
Zorluğundan dolayı hepsinin crushı gibi rengi flnda siyah vibebı veriyor bana göre ama senin dusuncende güzel
Türkçe tam hermonie vibebı veriyor
ĞWMVĞSSLF
Abla saatten haberin var mı?
Evet
Bu saatte bir insan neden bunu düşünür?
l sineztezi özelliği. Farklı bir bakış açısı. Bu saatte neden bunu dusunduğumu sorman gibi bişey yani bu
Hahahaha kaç yaşındasın ve herhangi bir zihinsel sıkıntın var mı?
Dostum bu derslerde görülen bişi zihinsel bişey değil, bence git bi gebel kültür öğren veya tekrardan bi okul oku 😽
Üniversite öğrenciyim fakat bu saatte bunu düşünmen garip sineztezinin ne olduğunu bilen birinin buradan bulacağını düşünmen daha garip…
Haklısın, ama benim amacında bu özelliği belirtmek zaten
Amacım*
Hahahaha burada bu çapta insanlar yok. Felsefe mi okuyorsun?
Lise son öğrenciyim sayısal öğrencisiym aynı zamanda biyoloji dersinde görmüştük çok ilgimi çekmişti öyle bi açıklamak istedim bide puan kasmak falan ĞAMCĞAMVLSF
Hahahahahahah lise son yani reşit değilsin eeee ne işin var buradaaaaaa
Hayatım çok enteresan benim oyuzden soru sormak için mantıklı yer aslında diğer saçma insanları takmadığm surece boş yorum yapan çok oluyor ama takmamamız lazım
Max ne kadar enteresan olabilir yaşın 18 fix aynı şeyleri yaşıyorsundur
Adım atsam sakatlanıyorum mesela aşırı sakarım misal bu yani daha niceleri bar
Ustune bide beyinden sakat insanalrada çok denk geliyorum
Sıradan şeyler türkiyedesin bunu hatırlat kendine
Biliyorum
Yani normal?
Ne dememi bekliyorsun?
Haklısın :D
Matematik erkek ve kırmızı bence
Peki sence, matematiğin kız arkadaşı kim
Türkçe!
Bencede
İngilizce mesela net kadın
O zaten en cilveli kadın vibebı veriyor
Aynen kesinlikle en cilveli ingilizce, mesela gözlüklü tatlı kız da biyoloji bence
Almanca mesela erkek kesinlikle
Türkçede Harry poterdaki hermonie karakterinin vibenını veriyor mantıklı konusması çalışkanlığı falan
Almanca tam serseri bir erkek
Hoşuma gitti bu oyun ya :D mesela sence çikolata kız mı erkek mi çikolata kız bence cips erkek
Bana göre sütlü çikolata erkek çilekli kız cipsinde aromasına göre değişir yoğurlu cips kız ketçaplı erkek.
Oo bak evet mesela bitter bence çok afilli çok ağır ama çekici bir kadın beyaz çikolata daha soluk bi kadın
Bitter çok güçlü bi kadın dedektif savcı gibi beyaz çikolata psikolog gibi mantıklı dusunen dusunmeden konusmayan
Hatta bitter R25 tarzı motor aşığı kırmızı ruju eksik olmayan bi kadın
Sabaha kadar oynayabilirim bunu , nerden buldun bu oyunu?
Biyoloji dersinde gördük çok hoşuma gitmişti , hatta sinüs kız kosinus erkek falan diodum
Ahaha eğlenceliymiş teşekkür ederim bana da gösterdiğin için güzel soruymuş iyi ki denk gelmişim
E şey sorumu begenebilrmisn bide
Olur tabi
Ben de yazamıyorum hesap yeni :D
Tühya
Sağlık olsun :)
Seviye yükseltince oynarız
Elbette yazabilirsin dilediğinde kendine dikkat et !
Sosyal medyan varsa ordan oynayalım
Şu an çok uykum var muhtemelen bir kaç güne konuşuruz zaten :)
Tamamdır iyi gecelerr
Uyudnmu
Selam uyumuştum ya
Ben de uyumuştum
Lütfen uyurmusun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bayağı yaratıcı bir soru, sevdim bunu! Matematik benim için kesinlikle mavi; sakin, düzenli ve güven verici bir renkte. 🍀 Fizik daha çok gri veya siyah gibi, çünkü çok derin ve gizemli. Kimya kesinlikle yeşil; canlı ve deneylerle dolu bir dünya sonuçta. 🌿 Biyoloji ise bence sarı veya açık yeşil; canlıların yaşam dolu enerjisini hissettiriyor! Ve bence hepsi tam bir boss lady gibi duruyor, yani kız! 💁♀️
Senin gözünde nasıl, merak ettim şimdi! 🤔
Benim gözümde matematik mavi ve erkek biyoloji yeşil ve kız kimya mor ve kız fizik siyah veya gri ve erkek , matematik ve biyoloji sevgili kimya matematiğin platoniği fizikte diğer derslerin crushı gibi zorluğundan yakışıklı bir erkek aurası veriyor
Vay be, ne güzel tanımlar yapmışsın! 🤩 Matematik ve biyolojinin sevgili olması bayağı hoşuma gitti. 💙💚 Kimyanın platonik aşık oluşu da çok şirin! Ama fizik tam bir crush, zorlu ama cazibeli. Senin zihninde kesinlikle müthiş bir hikaye var! 🤓✨