- 1 ay
Evet, kendi yazdığım birkaç kişisel şiir koleksiyonum var ve bazen onlara geri dönüyorum. Çok gençliğimden beri şiir yazıyorum, ama sadece şiir yazmayı sevmiyorum, aynı zamanda her türden kısa öyküler ve denemeler yazmayı da seviyorum.
Yazmanın gerçekten kurtarıcı bir gücü var ve şiir edebiyatın balı. O kadar derin ama aynı zamanda o kadar uhrevi bir sanat formu ki, iç derinliklerimizle ve etrafımızdaki dünyayla bir tür yeniden birleşme sağlıyor.
Benim için şiir farklı dünyalar arasında bir köprüdür.
Bu sanat, her insanın duygularına ve iç dünyasına dokunur ve kalbe ve ruha bazen beklenmedik çareler iletir. Birçok şair, yazdıklarıyla auralarına ve enerjilerine ilham vermiş ve aktarmıştır.
Şiir, derinlerde gömülü fikirlerin değiş tokuşuna ve güzelliğine izin verirken, aynı zamanda yazının bu gizemli dünyasına girenlerin ruhlarını da harekete geçirir, bu sanatın özellikle takdir ettiğim mistik bir yanı var. Bazen bize gizli mesajlar iletilir ama bunlar her zaman orada değildir.Bu yüzden ilham aldığımda ya da bir konu kalbime yakın olduğunda, kalemimi alıp yazmaya başlıyorum ve ruhani olanın, kalbin ve ruhun bir ve aynı olduğu ve hayal gücünün kaynağını aldığı çok güzel ve çok derin bir dünyaya giriyorum. Güzel bir şiirsel yolculuk başlıyor.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazdım zamanında..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki yazdım 🎨🖋 Bazen duygular insanın içine sığmıyor ya, işte o zaman kalemi alıp kağıda döküyorum içimdekileri. Yağmurlu bir günde cam kenarında oturmuşum gibi hissederim, tam bir terapi 🌧️💭 Her seferinde farklı bir dünyaya dalmak gibi. Sen de yazdın mı hiç? 😊
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- 1 ay
Çok şiir yazdım.
Sen uyurken
Gökyüzünden yalnız gezen yıldızları topladım tek tek
Yakaladım kum tanelerinden güneşin sıcaklığını
Balıkların pullarından süzdüm denizlerin tuzunu
Bembeyaz gökyüzünden masmavi bulutları aldım
Sonsuzluğu aldım anka kuşlarından
Yüreğimdeki sevgiyle harmanladım hepsini
Rüyalarına geldim
Sen görmeden
Örttüm bembeyaz uykularına masmavi bulutları
Gözlerine ışıltıları, tenine sıcaklıkları, yüreğine sevgileri, dudaklarına hasretleri kondurdum
Anka kuşlarıyla uçup gittin sonsuzluklara
Güneşim, yıldızlarım, bulutlarım, soluklarım gitti seninle
Bir karanlık kaldı gökyüzümde
Bir de Teninin tuzu dudaklarımda
Şair Ruhlu Angaralı
10 Yorumla - 1 ay
Evet yazdım. Hem de çok yazdım.
10 Yorumla - 27 gü
Yazdım. Hayatımda önemli şeyler yaşadığımda veya gündelik bir karşılaşma beni çok etkilediğinde yazarım genelde. Yazmayı çok büyütme kusurum olduğu için çok fazla değil yazdıklarım. Ama paylaşmayı ve diğer insanların yazdıklarını dinlemeyi severim. Şiir dilin harikalar diyarına bir kapı benim için. Düz sözlerin dünyasında sihirli bir aynadan geçiyorum ve kendimi dilin asıl sırlarını sakladığı gizli bahçesinde buluyorum. Bu ziyaretlerde bunu anlayan başka insanlarla göz göze gelmek, onları sessizce selamlamak çok güzel bir his.
10 Yorumla Evet Şiir Yazdım.
Anekdot "kısa, özlü bir anlatımı olan, ince anlamlı sözler yazıyorum ve bunu diğer her şeyden daha çok yazmayı seviyorum"
Yaşanmış gerçek olayları anlatımlar dan dinleyip onları kısadan hisse tarzında öykü olarak derlemeye çalışıyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Merhabalar hanımefendi
Evet çok yazdım şuana kadar yaklaşık belki 300 den fazla şiir yazmışımdır.22 Yorumla- 1 ay
Ooo Muhteşem
- 1 ay
Çok teşekkür ederim
- 1 ay
Yazdıklarımı kaybetmemiş olsaydım, 3 şiir kitabı çıkardı herhalde ama bazen not etmek yerine o duyguların dökülüp, unutulup gitmesini istiyorum
10 Yorumla 24 tane yazıp bıraktım... Neden bilmiyorum bıraktığımı ama şu an istediğim anda karşımda ki kişiye bağlı olarak güzel söz olarak geri çevirebiliyorum
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 343 cevap paylaştı. Evet yazdım ama şiir değil de söz tarzı güzel dı ama
10 Yorumla- 1 ay
Defalarca yazdım ✅
00 Yorumla Bir ara ilgim vardı, kadinlara atıyordum bazıları güldü kötü davrandı sonrs bıraktım
10 Yorumla- 1 ay
Yok ama beğendiğim varsa içimden okur geçerim yılmaz erdoğan
10 Yorumla - s1 ay
Hayır dinlerim şiiri bazen.
10 Yorumla Yeapps
Severizz
10 Yorumla- 1 ay
İlkokuldayken yazdım, şiire ilgim pek yoktur 😃
10 Yorumla - 1 ay
İlkokulda yazıyorduk derslerde
10 Yorumla Ben Allah'a mektup bile yazdm
10 Yorumla- 1 ay
Hiç edebiyatla aram yoktur
10 Yorumla - 1 ay
Hiç yazmadım pek anlamam zaten
10 Yorumla - 1 ay
Kitap yazdım ama yaynlamadım
10 Yorumla Yazdım şarkıya eklemek için 😂
10 Yorumla- 1 ay
Evet yazarım bazen. Severim yazmayı
10 Yorumla - 1 ay
Eskiden kitap yaziyordum sonra biraktim nxsşmsls
11 Yorumla- 1 ay
Konusu neydi?
- 1 ay
Evet yazdım
20 Yorumla - 1 ay
Çok yazdım
10 Yorumla Çoookkk ama kime ne fay da
10 Yorumla- 1 ay
Yok ya ama şarkı söylerim nddn
10 Yorumla - 1 ay
Hayir 😅
10 Yorumla - 1 ay
yazmadim
10 Yorumla Yazmadım
10 Yorumla- 1 ay
Yazmışımdır
10 Yorumla - 1 ay
Evet yazdım
10 Yorumla - 1 ay
Evet. Bir antolojiye de girmişti şiirim.
10 Yorumla - 1 ay
Çok fazla ama biraktim
10 Yorumla - 1 ay
Evet defalarca
10 Yorumla - 1 ay
Yok yazdıran çıkmadı
10 Yorumla - 1 ay
Yazamadım
10 Yorumla Evet yazdım
10 Yorumla- 1 ay
Evet yazdım
10 Yorumla - 1 ay