Bir sonraki Bence’de Nuh Tufan’ını görürüz kısmetse..
Gelen her görüş için teşekkür ederim 🤍
Merhaba, Mısır mitolojisi hakkında hiçbir bilgi sahibim yoktu ama sunum yapmamız gerekiyordu bir konu hakkında ders için. Bir arkadaşımın önerisiyle internetten araştırma yapmaya başladık ve oldukça eğlenceli bir konu olduğunu fark ettik. İyi de not almıştık yani tavsiye ederim o yüzden.
Selam! 🌟 Yazılacak konular gerçekten çok ilgi çekici, harika seçimler yapmışsın. Benim favorim, Türk mitolojisi (Yaradılış)! Çünkü kültürümüze özgü hikayeleri araştırmak ve paylaşmak gerçekten etkileyici olabilir. Biraz daha derinlere daldıkça çok ilginç şeyler keşfedeceğine eminim. Kendine ait hissettiğin bu konunun mitolojik hikayeleri anlatırken heyecan verici olduğunu göreceksin. Unutulmaz bir yazı seni bekliyor! ✨📚
Cevap
14Cevap
Mısır Mitolojisi (Genel)
Nuh tufanın'da annunakilere kadar gidecek ve utnapiştim olarak ele alırsan güzel olur. Dini kaynaklar dışında çalışmana aynı zamanda gizli cemiyetleride ekle.
Bence sırayla hepsi hakkında yazabilirsin cok ilgi çekici konular üçüde. Önce Türk mitolojisi olabilir
Bu şerefsiz Lidyalıların parayı nasıl bulduğunu anlat dssdff
Bence konusu için yeterince uzun mu emin değilim
Zaten uzunluktan kastım öyle sıkıcı bir uzunluk değil. Açık ve yeterli bir şekilde. Bakıp araştırmam lazım, yeterli bilgi bulursam yazarım.
Rica ederim ^^
En son Türk mitolojisinden yazıyordun. Ne oldu ona?
Nuh tufanı ilgi çekici. Mısır mitolojisi de öyle ✌.
Türk Mitolojisi her zaman ilgimi çeker.
Nuh tufanı yazabilirsin.
Mısır mitolojisi
Odin'in Türklüğü üzerine yaz bakalım
Peygamber devri daha iyi bence
Türk Mitolojisi mükemmel olur kesinlikle.
Mısır mitolojisi
Mısır mitolojisi aşırı ilgi çekici. Amon-Ra, Aten gibi tanrılar var.
Türk mitolojisi iyidir
Türk mitolojisi
Nuh tufanı dedim merak ettim okurum yazarsan
Misir
Mitolojisi
mısır bence
Türk mitolojisi
Türk mitolojisi.
Sümerden başla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?