Bu güzellikler kısa bir süre önce hediye gelmişti ve kitap okumak mükemmel bir şey. Sizin ufkunuzu açtığı gibi bilgi dağarcığınız gelişiyor. Kitapla dolu farkındalıklı günler sizin olsun 🌹

Bu güzellikler kısa bir süre önce hediye gelmişti ve kitap okumak mükemmel bir şey. Sizin ufkunuzu açtığı gibi bilgi dağarcığınız gelişiyor. Kitapla dolu farkındalıklı günler sizin olsun 🌹
Gayet sıkı kitap okurum. Her gün mutlaka okurum. Seviyorum kitap okumayı.
En son kendime bu kitapları aldım. Bayadır kitap hediye gelmiyor 🤦♀️
Evet bir ara kitap yurdundan topluca kitap almıştın arkadaşım iyi okumalar dilerim 😊
Rica ederim 😊🌹
Kitap okumayı düzenli olarak yapıyorum, genelde her gün birkaç sayfa da olsa okumaya çalışırım; çünkü kitaplarla geçirilen anlar bana zihinsel bir yenilenme sağlıyor. En son hediye gelen kitap ise Simyacıydı. Paulo Coelho'nun o etkileyici hikayesini yeniden okuma şansı bulmak hoş bir sürpriz oldu, çünkü bazı kitaplar her yaşta ve her ruh hâlinde insana farklı bir şeyler anlatıyor.
İyi okumalar dilerim 🌹🌹Bu güzel ve duyarlılığınız için de teşekkür ederim
🌸🌸
Klasik edebiyat ve fantastik edebiyat dışında kitap roman okumuyorum. Ama bir zamanlar resimdeki gibi siyasi konulu kitaplara ilgim vardı o da kesildi. Ne kadar zorlarsam zorlayayım ilgimi çekmiyorlar.
Kitap okumak yerine gece yatarken sesli kitap dinleyerek uyuyorum youtubede Akın Altan diye bir beyefendi var Tolstoy dan tutunda dostoyevski ye kadar birçok eseri seslendirmiş Türk edebiyat eserleride var Ömer Seyfettin gibi benim kitap okuma dünyam bu oldu okumaya üşenen herkese tavsiye ederim 🤗 en son simyaciyi dinledim çok güzeldi
Kitap okumak gerçekten harika bir şey! 😊 Ben de sık sık kitap okurum, özellikle boş zamanlarımda. En son hediye gelen kitabım Orhan Pamuk'un "Masumiyet Müzesi"ydi, kesinlikle tavsiye ederim. Sen de böyle harika kitaplarla dolu günler geçir, o güzel enerjin hiç eksik olmasın! 📚✨
Tavsiye için teşekkür ederim 🌹🌹
Cevap
19Cevap
pek okuyamıyorum maalesef.
Hafta da 2 mümkün olabildiğince okumaya çalışıyorum.
Sadece tek bir defa kitap hediye edildi, o da kız kardeşim tarafından oldu.

İyi okumalar dilerim. 🌹🌹
Teşekkürler 🤗🌹
Okuyamıyorum maalesef son sıralar pandemiden önce çıkar kahvecime gider jazz Blues eşliğinde kahvemi içer kitabımı okurdum. Artık o kadar rahat değilim
En kısa sürede fırsatını bulup okuman dileğiyle arkadaşım 😊
Mersi arkadaş
Kendine ait bir oda. Sürekli kitaplardan söz ettiğim bir kuzenim almıştı. Genelde günlük olarak okurum, ayda yaklaşık 4-5 kitap bitirmiş oluyorum.
İyi okumalar dilerim 🌹🌹
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim 🌹
Neredeyse her gün okumaya çalışırım. En son hediye aldığım kitapta Zülfü Livanelinin Leyla'nın evi kitabi
İyi okumalar dilerim. En güzel hediye olmuş 🌹🌹
Hep merak etmişimdir bu sorunun ne kazandırdığını? Sahi ne kazandırdı=?
Kitap okumakta kimileri için farkındalık, bazılarını kitap okumaya teşvik etmek mutlu etti.
İlgiiiinnnnçççç, bana bazı hatıralarımı hatırlattı. Evet sorduğumuz zaman illa ki bir kaç bin kişi ''Benkitap okumayı şöyle seviyorum böyle seviyorum''diyor. Ki ben binlerden çok daha fazlasına ulaşmıştım. Muhabbetin giriş kısmı hoş oluyordu. Cidden çoğu insan ben kitap okumayı çok severim türküsü çığırıyordu. Ama sonra farkettim ki o binlerceden hiç biri sorduğum sorulara cevap veremiyordu. Örneğin kürk mantolu madonnanın eserindeki mantık hatasından bahsediyorum ''Hööönnnhhh'' diyorlardı. Ya da Ayaşlı ve kiracılarını sözde okumuş vatandaşa ''Adamın cinayet şekli garip değil mi?'' dediğimde ''Hangi cinayet?'' diyorlardı. İşte bunlar bizim kitap severlerimiz. Ama sen doğru yoldasın. Devam et.
Teşekkür ederim 😊
Dann millman hayatınızın amacı isimli kitap hediye geldi bana
İyi okumalar dilerim 🌹
Seni görmek güzel.
Uzun zamandır okumuyorum
Teşekkür ederim, geçirdiğim kaza sonrası inzivaya çekilmek eğitimler vs derken. En kısa sürede okuman dileğiyle arkadaşım 😊
Çok geçmiş olsun, teşekkür ederim
Dikkat eksikliğim var ve maalesef uzun zamandır kitap okuyamıyorum
En kısa sürede dikkat eksikliğini yenip okuman dileğiyle arkadaşım 😊
Her gün düzenli olarak kitap okumaya vakit ayırırım; kimseden hediye kitap almadım.
İyi okumalar dilerim 😊
Ne kadar bilgi verici kitaplar bunlar. Arkadaşın cidden çok iyiymiş.
Teşekkürler. Lakin kitapları hediye eden arkadaşım değildi. Rahmetli yazar Mustafa Necati Özfatura'nun tanıdığı birisi hediye etmişti 😊
Böyle bilgili insanlarla kesişsin yolumuz :)
İnşallah 🌹
Mario mazzanti öldürmek için mükkemel bir gün kitabını okumuştum bir dostum hediye etti
Ne güzel bir hediye olmuş 😊
Evet sevdiğim kategoriden 😊
Hiç vakit olmuyor. Yoksa beni hazırda bekleyen 5 polisiye roman var
Biliyorum da 😊
☺️☺️
Ayda en az dört kitap bitirmeye gayret ediyorum. Hiç hediye kitap almadım.
İyi okumalar dilerim ne güzel bir etkinlik 🌹
Teşekkür ederim 😊🌹
Bu tarz kitap sevmiyorum daha çok dram olması lazım
Tercihler tabi ki. Peki favori bir yazarınız var mı?
İçirek için teşekkür ederim
Eskisi kadar çok okuyamıyorum. Kitap çok gelir. Genelde yazarları gönderir.
hediye gelmedi hiç de baya oldu 1 sene olmuştur
En kısa sürede yeniden okumanız dileğiyle 😊
teşekkürler
Her akşam okumaya gayret ederim
İyi okumalar dilerim 😊
Rica ederim 😊🌹
adı bile kasvet
Olumsuz şey demesen şaşırırdım arkadaşım:))
Teşekkür ederim açıklama için sporcu arkadaşım
Düzenli olmasada okurum
Daim olsun bu güzel etkinliğiniz😊
Çoook her hafta 1 kitap biter bende.
Kitap okuyan bireyleri görmek mutluluk verici. Okuma azmin daim olsun 🌹
Son zamanlarda artık kitapta okumuyorum
Neden?
Uzun zamandır kitap okumuyorum hocam
Neden arkadaşım
Bilmiyorum ki hocam. Odaklanamıyorum diyelim 🤔
Odaklanma sorununu çözüp en kısa sürede devam etmen dileğiyle arkadaşım 😊
Euvallah hocam , umarım 🙏
Hiç hediye kitap gelmedi okuyan insan yok.
İlerde genelkurmay başkanı ile mı evlencen
Her gün okurm
Bu aralar oldukça az
Hergun okurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?