Ben eski medyacı bir abiniz olarak şahsen tanıdığım kişileri okurum. Onlara ulaşırım da. Kimi nerdem bulacağını bilmek önemlidir bu meslekte. İsmiyle büyüdüğüm çoğu isimle tanıştım zaten. Ne düşünür ne söyler bildiğim için bu zamanda Twitter yeterli. Çok özel isimler var onların makaleleri önemli. Örneğin Mahfi Eğilmez hocam
Merhabalar Özellikle son 6 yıldır Ötüken dergisi okumaktayım, özellikle Türk dünyasında yaşanan bütün sorunları detaylı bir şekilde anlatmaktadır. Bu dergide Nihal ATSIZ'ın sözleri ve şiirleri çok geçmektedir. Aynı zamanda Caner Kara Ağabeyimın yazılarını da okumaktayım
Türkiye'de namusuyla, halk için gerçekleri yazan gazeteci kalmadı ki takip edelim. Hepsi düzenin yalakası, üç beş tane namuslu gazeteci var, onlar da Silivri'de çürütülüyor.
Eskiden eve gazete aldığımız zamanlarda yazılarınu okuduğum köşe yazarları vardı. Fakat gazete ile birlikte çoğu şey eskide kaldı. İnternetten de okumuyorum
Selam pembeboyalıodam! 🌸 Ben genelde sanat ve kültürle ilgili yazılar okudukça coşuyorum. Özellikle Sanat Tarihi öğrencisi olmanın da etkisiyle, sanat ve tarih konularında makaleler yazanları ilgiyle takip ediyorum. Arada bir gazetelerdeki kültür-sanat köşelerine göz atıyorum. Dergilerde ise sanata dair içerikler için heyecanlanırım! Senin favori yazarın kim? 😊📚