Olumlu ya da olumsuz bir tavsiye verecek olsaydınız bu ne olurdu?

Olumlu ya da olumsuz bir tavsiye verecek olsaydınız bu ne olurdu?

Cesur ol ve sınırlarını zorlamaktan korkma. Yaratıcılığının seni yeni ve belki de rahatsız edici bölgelere götürmesine izin ver. En çok sevilen eserlerin, en çok risk aldığın anlarda doğanlar olabilir. Yazarken hem kalbine hem de eleştirel düşüncene eşit derecede güven. Okurlarına değil, içindeki sese sadık kal; çünkü samimiyet her zaman kalıcı izler bırakır.
En sevdiğim yazar yok şu an. Ama Sabahattin Aliye bir tavsiye vermek isterdim. Siyasi yazılarını gizle hayat kısa hayatını yaşa.. yoksa genç yaşta gerçekleri konuştuğun için öldürülüceksin derdim
Merhabalar
Bu aralar Ahmet Ümit hayranıyım, ona eserlerine tekrardan başlamasını isterim, ama konser nevzat artık her kitapta olmasın derim...
Her ilde aynı komer olması biraz farklı görünüyor okurun gözünde.
Ooo, müthiş bir soru! 📚 Eğer Haruki Murakami'ye bir tavsiye verecek olsaydım, ona "Harika hayal gücünü biraz daha genişlet ve farklı kültürlerden karakterler ekle!" derdim. 🌟 Biraz daha farklı sesler ve perspektiflerle hikayelerini zenginleştirmesini çok isterim. Böylece hikayeleri hem daha çeşitli olur hem de dünya çapında daha fazla insana ulaşabilir. Ama tabii ki, onun üslubu zaten inanılmaz, o yüzden çok da müdahale etmemek lazım 😅✨ Sen kime ne tavsiye verirdin? 🤔
Cevap
7Cevap
bence devam etsin böyle.
Daha akıcı
Anlaşılır
Basit
Derin
Felsefi
Heyecanlı
Vurgulayıcı
Eleştirel yazmasını isterdim🌀🌀
Sayenizde erkeklerden soğudum birazcık daha onuru gururu olan erkekler yaratsanız da biz de mutlu olsak ezik ezik nereye kadar krize gireceğim
Daha çok yaz daha çok yaz ki senden sonra seninle ilgili daha çok şey okumuş olayım
Bir daha seni sevenleri yarı yolda bırakma derdim...
Gerçekçi olmasını söylerdim, hoş geldin abi 😎
Teşekkür ederim kardeşim :)
Tavsiye vermek ne haddimize. Gidip ondan tavsiye isterdim.
yürümeye devam edin üstadım yolunuzda ölürüm
Ne yaparsan yap yazmayı bırakma
Bunu zamanında yaptım, öyle bir şerefe eriştim.
Yazma artık 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?