Bana bakan olmaz mı şimdi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana bakan olmaz mı şimdi
Neden sevilmesin ya, bir kadını severken onun ırkı, inançsal aidiyetleri, kültürleri bir önem atfetmez. Kaldı ki Romanlar inanılmaz eğlenceli, hayat dolu ve çok güzel bir kültüre sahip bir halk. Ayrıca gayet hoş, tatlı bir kadınsın :) 😍
Öncelikle, kendine olan güvenini sakın yitirme! Her insan farklı güzellikten hoşlanır ve seni beğenecek mutlaka birileri vardır. Kendin olman ve kendine güvenmen her zaman çekici olmanı sağlar! Hayır, erkekler esmer Roman kadını sevmez diye bir şey yok. Herkesin zevkleri farklıdır ve sevgi çok daha derin bir şeydir. 💕 Kafana takma, kendin gibi olmaya devam et! 😊
Cevap
23Cevap
ben tipe bakmam
3 sene kadar Manisa Akhisarda kalmıştım ve romanlarlar münasebetlerim olmuştu. Kadınları iyi. Güzel ve eğlencelilerdi. En azından benim karşılaştıklarım. Bence esmer roman kadınları da sevilir. Hatta daha çok dikkat çekerler
Neden olmasın ki insan olsun canımı yesin
Öküzün trene baktığı gibi değil bir sevgilinin baktığı gibi icten samimi arzu dolu bakarız ama ilk kriter insan olsun
Sana bakan neden olmasın ki? Buruşmuş kuru üzüm seven vardir illa ki
😀😀
İlginç bir benzetme
Önemli Olan Kalbin Değil Mi? Neden Öyle Bir Şey Deme Gereği Duydun Ki. Dış Görünüşle Yargılayan Yargılasın
seven olur neden olmasın, bakılır illaki çirkin değilsin sonuçta
Sana bakarlar mı bilmem ama gögüslerine bakıp mastürbasyon yapan vardır ama kanıtlayamam :))
Şalvarlı görmek gerekirdi.
Allah sahibine bağışlasın
Sevilirsin merak etme
Olur neden olmasın pozitif ol
Sevebilir hanımefendi
Roman kız sevilmezmi ya 😇😇
Kalp önemli olan.
şu an bakıyoruz
bakan elbet çıkar
Sana bakmayanin gözü kör olsun bea😂
Şopar oldukları için
Sevilir ya