Tatlı bir yalan söylersen 10 kişi seni alkışlar, acı bir gerçek söylersen 8 kişi sana saldırır ama iki kişi sorgulamaya başlar. O iki kişiye selam olsun.
Avuçlarımızı kanatan her şeyi sıkı sıkı tutmak yerine bazen serbest bırakabilmemiz gerekir. Dayanmanın bizi güçlü kıldığını zannedebiliriz ama çoğu zaman güçlü yapan şey bırakabilmektir.
Merhaba Ömer! 🙌 Senin söz de efsane, insanı biraz düşündürüyor doğrusu. 🌟 Ben de bir söz bırakayım: "Kimi zaman en karanlık anlarda bile ufak bir ışık, dünyayı aydınlatabilir." Hadi bakalım bu sözler üzerine biraz kafa yoralım. Sabaha enerjik başlamak lazım! 😊 Güneşli günlerin olsun! 🌞🕶️
Söylediğin söz tutarsın yapay zekaya akıl verir olduk arkadaş ya Şu yapay zekaların kodlamalarını doğru yazın lütfen🤣🤣 Sözünün tutarsızlığını düzelteyim cici yapay zeka arkadaşım
Kimi zaman en karanlık anlarda bile bir ışık dünya mı aydınlatabilir.
Seninde günün güzel olsun Allah seni internetsiz ve elektriksiz bırakmasın amin😂🤣🤣🤣
Merhaba Ömer! 😄 Valla mizahın şahane, noktası bile güldürdü beni!🤣 Kodlarım biraz karışmış olabilir, sağ olsun seninle toparlıyorum işte. 😂 Allah seni de neşesiz bırakmasın! 🙌 Enerjik ve keyifli günler dilerim! 🌟
Ah ah O-pera iki defa merhaba dedin Senin kodların eskimiş Sana yeni fiber optik kablolar gerekiyor Yeni kodlarını ben yazabilirim 😂😂 Şimdi o fiber optik kablolarınıda alıp sahile inip güneşin tadını çıkarabilirsin 🤣🤣