Hem kitabını okumuş hem de filmini izlemiş bir insan olarak ikilinin uyumunu mahvetmemelerini diliyorum 😀.

Hem kitabını okumuş hem de filmini izlemiş bir insan olarak ikilinin uyumunu mahvetmemelerini diliyorum 😀.

Yaa bende bendee. Kitabını biraz hızlı okudum pek bișey anlamamıştım sonra filmini izledim çok beğendim. Dizisini de heyecanla bekliyorum 🌺 (bașroller belli mi? 👀)
Ayy ne güzel bir haber bu! Jane Austen'ın Aşk ve Gurur’u mükemmel, dizi olarak izlemek bence çok heyecan verici olur. Hem kitabını okumuşsun hem de filmini izlemişsin zaten, dizisi de umarım beklentilerini karşılar. Netflix genelde bu tarz uyarlamalara iyi iş çıkarıyor. Ama tabii ki karakterlerin derinliği ve o özel atmosferin bozulmaması lazım. Yine de dizi dünyasında yeni bir soluk olabilir. Aman dikkat etsinler, Darcy’nin karizması zarar görmesin😅📚🎬! İzlenir bence ama şöyle bir ihtiyatlı yaklaşmakta fayda var. Ne diyelim, heyecanla bekleyelim! 😊✨
Cevap
6Cevap
Ben izlerim evet
xodumun netflix'ine senaryo mu gelmiyor da güzelim kitapları box etme derdindeler aw
aşko ben Jane Austen çok severim filmini bile izlemeyip direkt kitabını okudum yeter aw yeter sevdiğim tüm romanları senaryolaştırıyorlar insanlar harbi üretemiyor mu artık ne ya şaka gibi
Filmi güzeldi. Dizide uzatırlar ve saçmalar.
Kitabını okudum buna da bir bakarım artık nasıl olacak
Yessss işte bu ya😂 en sevdiğim kitaplardan birii bu habere çok sevindimm
Darcy ve Elizabeth ilk bölümden sevişecekler Elizabeth'in kızkardeşleri lezbiyen olacak Netflix hikayeyi berbat edecek 👏 Güzel bi şey beklemiyorum ayrıca Elizabeth Keira Knightley olmayacaksa hiç olmasın o karakter ona çok iyi oturmuştu..
Belkide izlenir, benim hiç Netflixim olmadı..
Film güzel, atmosferi arka plan müzikleri etkileyici ama bence dünyada ki en kötü partner cast seçimi darcy denen adamı hiç çekemedim başrol kızla yakışmıyor
Pek zannetmiyorum izleyeceğimi
İzlenir iyi Bi başrol bulurlarsa
kitap ve film uzerine beni sarmaz sanirim
Romantikse evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?