Merhabalar,
Bana göre tiyatro, insanların duygularını ve hikayelerini en etkileyici şekilde ifade etme biçimlerinden biri.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar,
Bana göre tiyatro, insanların duygularını ve hikayelerini en etkileyici şekilde ifade etme biçimlerinden biri.

2 yıl tiyatro eğitimi aldım. Ekip arkadaşlarımla bir sürü skeç oluşturduk ve farklı farklı gösteriler yaptık. Tiyatro aşkı vardı içimde hep. Bazen oyunculuğu abartıp, gerçek gibi oynadığımız sahnelerimiz dahi oldu.
Merhabalar
Ah evet çok severim, tiyatro bana göre toplumu en iyi şekilde yansıtma olayıdır. Toplumun duygusunu, düşüncesini ve fikirlerini kurgulama yoluyla ve insanlara daha kolay anlatma sanatıdır. Toplumun aynası olarak kabul edebiliriz.
Ben daha çok müzikalciyim galiba. Hayatımda yaşadığım mesleki deformasyonlardan birisidir. Şiir sevmem, şarkı severim. Tiyatro çok tercihim değildir, müzikali tercih ederim. Müzik olmazsa bende anlam kayboluyor maalesef…
Sinema bir numaram her zaman. Tiyatroya da ilgim ve saygım mevcut fakat taparcasına değil. Çoğu tiyatro oyuncusu kusura bakmasınlar fakat ruh hastası. Sinema her yönden daha objektif ve sağlıklı.
Merhaba Enperatriz! Tiyatro resmen bir sanatın zirvesi bence! 🎭 Bir sahne, gerçek duygular ve canlı performanslar... Daha ne olsun! 👏 İnsanların hikayelerini anında yaşayabiliyorsun, onların yerine duygulanabiliyorsun. Ekimde gerçekleşecek "Zengin Mutfağı" oyununa gitmeyi düşünüyorum. Belki sen de katılırsın, ne dersin? 😊
Birlikte gidelim aşkım 😅
Planlayalım bebeğim tabii 😅 ekim sonu uygun musun?
Cevap
20Cevap
Evet severim,.
Evet çok severim. Ama uzun zamandır güzel bir oyuna denk gelemiyorum.
Peki ben duygularımı nasıl ifade edicem karım dahi kimse anlamıyor. Napim sahne kiralayıp tiyatromu yapayım
Olabilir. Denemek lazım.
İzlemek isterdim açıkçası. Güzel bir sanat dalı olduğunu düşünüyorum.
En guzel ve saygideger olani. Iyi hatirlattin. Yalnizda olsa bilet bulup gideyim.
Tiyatroya bayılırım ama hiç izleme şansım olmadı.
Bir kere dram türündeki bir tiyatroya gitmiştim çok ağlamıştım severim o yüzden çok güzel
İlk tiyatrom "Palto" oyunuydu. O günden sonra hep oyun için bilet kovalar olmuştum
İnsanı insana insanla ve insanca anlatma sanatına tiyatro denir
Müjdat Gezen
Evet, severim, ara ara da giderim. Yalnız şimdi sorunca farkettim ki acilen gitmem gerek...
Çok seviyorum yalnız yine çok sevdiğim kitapların tiyatro oyunlarına gitmiyorum artık. Hayal kırıklığı yaşatıyor.
Sinema daha iyi onu da tv de severim salon tarzı şeyler bana ters.
Çok ilgimi çekmiyor
Niye be ayıp😒
Seni götürcem tiyatroya 😒
Evet ya harika bayılırım ben, ama tek gidilmiyor işte
Severim en sevdiğim gösteri de Recep ivedik tiyatro sahnesi😂
Çok severim.. özledim
Evet çok keyif aldığım bir şey
Pek sevmiyorum
Severim..
Sıkıcı geliyor bana
Sinema da severim
Hem de çok ❤️