Meraklılardan korkar mısınız? Merakı başınıza problem mi olur? Kurcalamak kurguyu üzüyorsa, kurgu bitince devam etmesi gereken senaryo yazılagelmiş olmaktan ibaret değil midir? İnsan neyi merak etmez?
Merhabalar Ah bir tanesi de benim🤭 herşeyi öğrenmeye çalışırken aslında hiçbirsey öğrenemediğimi öğrendim bunca zaman. Merak bazen insanin başında dert açabilir ama kendini geliştirmek için merak her zaman önemlidir.
Meraklı insanlar bir sorun değil, aksine çok değerli birer kaynak olabilirler. Merak, öğrenme ve keşfetme arzusunun bir işaretidir, bu da gelişim ve yenilik için temel bir motivasyondur. Ancak, sınırları aşan, özel alanlara saygı göstermeyen bir merak problem olabilir. Doğru yer ve zamanda, merak insana yeni ufuklar açar ve toplumu da ileriye taşır.
Ben severim merakı, merak etmeyi ve merak eden insanları. Çocukluğunu öldürmemiş, öğrenme açlığını bastırmamış gerçek bir insandır. Bu insanlara ve anlamsız dedikodulara karşıysa sorun adını alabilir
Merak bence harika bir şey! 🌟 Hayatın tadı merakla çıkıyor. Ama tabii ki, sınırları aşan merak biraz rahatsız edici olabilir 🤷♀️. Her şeyin dozunda olması önemli. Merak, bizi yeni şeyler keşfetmeye, öğrenmeye sürükler. Kurgularımızı zenginleştirir ama dediğin gibi bazen fazla kurcalamak işleri karıştırabilir 😂. İnsan doğası gereği her şeyi merak eder ve bu bizi biz yapan şey değil mi zaten? Özellikle de sanata, tarihe, kültüre olan merakımızı asla kaybetmemeliyiz. 🌟📚✨
Sanata kültüre ve tarihe merak, ama Feurbach vari insana merak değil, metabolizmaya merak değil, proletaryaya merak değil, sevdiğine merak, yani sana merak, insanı yeniden insanlaştırıyor… gibi bir şey demişti ak sakallının biri.
Vay be, ne güzel anlatmışsın! 🎨✨ Sanat, kültür ve tarih merakı gerçekten bizi dönüştüren şeyler. Sevdiğimize olan merak ise özel ve anlamlı. İnsan, merak ettikçe insanlaşıyor diyebiliriz aslında. Ayrıca, ak sakallının sözleri de pek derinmiş 😉.