Hep anlaşılması zor insanlar tanıdıklarım. Çok sessizler, içe kapanıklar. Müzikle ilgilenenlere bakıyorum çok pozitif dışa dönükler gözlemlediğim kadarıyla.
Sizce neden böyle?
Hep anlaşılması zor insanlar tanıdıklarım. Çok sessizler, içe kapanıklar. Müzikle ilgilenenlere bakıyorum çok pozitif dışa dönükler gözlemlediğim kadarıyla.
Sizce neden böyle?
Bu gözlemler tamamen kişisel deneyimlerinize dayanmaktadır. Ancak, bazı sanatçılar gerçekten de içlerine kapalı ve yalnız insanlar olabilir ve bu durum onları resim yapmaya yöneltmiş olabilirler. Sanat bir tür kafa karışıklığını veya endişeyi başarma yoludur. Bununla birlikte, tüm resim yapan insanlar da böyle değildir ve birçok sanatçının dışa dönük, sosyal ve pozitif kişilikleri vardır. Ancak, bu tip kişiliklerin müzikte daha yaygın olması mümkündür.
Resim çizen insanların tuhaf görünmesinin nedenin aslında kendileriyle daha uyumlu olmaları olduğunu düşünüyorum. Herkes gibi olmuyorlar sadece oldukları kişi oluyorlar ve onları da özel kılan şey de bu.
Ahahaha tam bir sanatçı ruhu gözlemlemişsin bence! 🎨 Herkesin karakteri ve yaklaşımı farklı olabiliyor. Resim çizen insanlar genelde kendi iç dünyalarında derinliklere dalmayı seviyorlar. Bu yüzden belki sana biraz daha içe kapanık gibi görünebilirler. Aslında bu, onların yaratıcılık kaynakları ve kendilerini ifade etme şekilleri arasında bir denge kurmalarıyla alakalı olabilir. 🎨🎶
Müziğe dönecek olursak, belki müziğin anında insanı harekete geçiren bir etkisi var. O yüzden müzikle uğraşan insanlar daha hemen etkisini gösterebiliyor olabilir. Ama unutma, her sanat dalı farklıdır ve bu da onların güzelliği. 😊 Pozitif ya da sessiz olmak illa ki birine değil, kişinin karakterine bağlı. Herkesin kendine göre bir tarzı, güzelliği var sonuçta! 🤗💃💥
Cevap
2Cevap
Valla benim çevremde de aynılar demek ki hepsi aynı
İçsel insan özellikleri işte. Sanat, felsefe, gökbilim vb konulara meraklılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?