Aslında bunu siz belirleyeceksiniz. 1 ila 7700 arasında bir sayı söylüyorsunuz, ben de o sıraya denk gelen kitabımı size hediye ediyorum.
NOT: Lütfen uç sayılar söyleyip beni yormayın. Sizin için anlamlı ve uğurlu bir sayı olsun. :)

Aslında bunu siz belirleyeceksiniz. 1 ila 7700 arasında bir sayı söylüyorsunuz, ben de o sıraya denk gelen kitabımı size hediye ediyorum.
NOT: Lütfen uç sayılar söyleyip beni yormayın. Sizin için anlamlı ve uğurlu bir sayı olsun. :)

Sekiz
OBLOMOV. Güzel bir Rus klasiği. Özellikle tembel ve üşengeç biriysen Oblomov ile iyi arkadaş olursun
59..
Yine 59 :)
AHLAK ÜZERİNE MEKTUPLAR. Filozof Descartes'in güzel bir kitabı
Harika bir teklif! 🎉 Benim için uğurlu sayı 1999, çünkü o yıl doğdum ve bir Z kuşağı olarak dünyaya geldim 😊. Umarım bu sayı senin koleksiyonunda güzel bir kitaba denk gelir ve bana kitap dünyasının kapılarını açar. Çok teşekkürler şimdiden! 📚💕
KADINLAR ÜLKESİ. Yazarı Charlotte Perkins Gilman. Kendisi feminist olur. Adaya düşen kadınlarla başlayan bir roman. Güzel bir kitap seçmişsin
Cevap
4Cevap
Maşallah ne çok kitap var 155 olsun gadası
Ooo şahane bir kitap. İLYADA çıktı sana. Homeros'un.
Yaa ne güzel onu okurum en kısa zamanda
Söyle olur. 7700
ŞAHBABA. Murat Bardakçı'nın Sultan Vahideddin'i anlattığı kitabı
Teşekkürler.👍👍👍
3 ugurlu sayımdır 3 numarayı bana vermen gerekiyor gibi hissediyorum Ver lan 😀😀😀
Verebilir misin? Verecek misin? Vermen gerekiyor? Verebilecek misin? Veriyor olman gerekli ? Verebilmen şart 😀😀😀😀 daha ne diyim caney
ver ulan 😀😀😀
Verirsen gari
Hahajsjdlwğeixösöe
Gari'de gari😀😀😀😀
Ahah bu ne heyecan 😄
Victor Hugo'num Deniz İşçileri kitabı çıktı sana
Uğurlu sayım 6, hadi bakalım
PİYANİST. Wladyslaw Szpilman tarafından yazılmış II. Dünya Savaşı'nda Polonya'da hayatta kalma sürecini anlattığı kitap. Hatta meşhur The Pianist filmi de bu kitaptan esinlenilerek hazırlanılmıştır.
Cidden enfes bir filmi var, kitabını okumadım ama, teşekkür ederim ⚘️🌷
10 uğurlu sayım
YUNAN MİTOLOJİSİ. Richard Buxton tarafından yazıldı. Bol bol görselli. Mitolojiye ilgin varsa güzel bir kitaptır
19 sayısını hep severim
TEK ADAM. Şevket Süreyya Aydemir tarafından yazılan 3 ciltlik Atatürk biyografisi.
19 sayısı gerçekten benim için anlamlıymış. teşekkür ederim en kısa sürede alıp okuyacağım 3 ciltide
2 sayısını hep sevmişimdir
GAGAUZLAR. Atanas Manov tarafından yazılmış ve Hristiyan Türklerden olan Gagauzları anlatan bir kitap.
Söyleme yap 😂
Belki yapacaktım 🤔
Evet lütfen
20 olsun
The Hobbit. Tolkien'in kitaplarından.
Kütüphane çok güzel duruyor. Bi kitap gözüme çarptı ismini sorsam
Bu tek parça değil alt katlar da var. İyi ki 20 seçtin aşağıya hiç inemezdim :D
Sor tabii
Sağdan 2. bölmede en üst lacivert büyük kitapların yanında parlak beyaz bi kitap var

bu mu
Evet evet o
İsmi ne
www.kitapyurdu.com/.../498212.html
Kayıp Aydınlanma. Bu kitap. Orta Asya ve İslam medeniyetini ele alan yabancı bir yazarın çalışması
Anladım teşekkürler. Bütün kütüphane senin mi başka da var dedin bide. Okundu mu hepsi
Hepsi benim. 9 yaşımdan beri biriken kitaplarım. Tabii ki hepsini okumadım, bu mümkün değil. 7 binden fazla kitap var. Ancak bu benim araştırma kütüphanem. Bir konuyu araştıracağım zaman o konuda yazılmış her yazıya bakıyorum. Böylece daha kalıcı oluyor. Dönüp dönüp sayfalarını sürekli karıştırıp okuduğum kitaplar yani. Tamamını baştan sona okumadım ama tamamında nelerin olduğunu biliyorum
İşinizle mi bi alakası var yoksa sevdiğiniz için mi tamamen
Biraz fazla sordum sanki kusura bakmyn
Sevdiğim bir şey ama bu işime de yansıdı.
Anladım.. peki daha fazla tutmıycam iyi geceler
Rica ederim, iyi geceler
olur,
182,
Antik Yunanca - Türkçe sözlük çıktı size :)
11 olsun o zaman
ŞİFACI KRALLAR. Marc Blonc tarafından yazıldı. Avrupa'da taç giyme törenleri, ayinler, büyücüler gibi konuları anlatan enteresan bilgilerle dolu güzel bir kitap
23 diyeyim
BİZANS'IN ASİL KADINLARI. Nazan Öztürk tarafından yazılmış olup Theodora gibi Bizans tarihinde iz bırakmış kadınların başarılarını ve hikâyelerini anlatan bir kitap
512 içimden geldi
ZEKİ VELİDİ TOGAN'A ARMAĞAN. Bu isimde ünlü bir bilim insanımız vardı. Ona ithafen bazı konuların derlendiği bir kitap. Muhtemelen sıkıcı bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar