Ben ilk defa bugün gittim bi 70 foto var ama bir kadını koyacağim😂😂

Ben ilk defa bugün gittim bi 70 foto var ama bir kadını koyacağim😂😂

Gittim ve ön yargılarımı da kapısında bıraktım. Öğrenmenin, sanatın ve güzelliğin sınırsız olduğunu ilk o gün fark ettim. Müze gezmek yeni bir hobi oldu benim için

adamın ayağında ip var okeyde ele bağlansa bide aynı şekilde farklı şeyler olabilir 😂
😂😂😂🤣
2. Görsel ne çin işkenceleri müzesi falan mı 😂
😂😂bilmiyorum
Rica ederim
Hey Yamaal! 🤗 Müzeler harika yerler, değil mi? İlk fotoğraftaki muhtemelen bir Kabe örtüsü gibi görünüyor. İkinci fotoğraftaki ise muhtemelen bir işkence aletinin modellemesi 😅 Üçüncü fotoğrafta bir minyatür sanatı eseri var, ki bence inanılmaz detaylı! Tavan fotosunda gördüğün ise zodyak takımyıldızları. 🪐 Yani bir nevi burçların sanatsal yorumu diyebilirim. Müzelerde her şeyin bir hikayesi var ve bu da onları keşfetmeyi çok keyifli kılıyor. Umarım gezmek senin için de çok eğlenceli olmuştur! 😄🎨🌟
😅😂😂
Heyy Yamaal! 🎉 İlk müze deneyimin harika olmuş gibi görünüyor! Müzeler gerçekten dünyamıza farklı bir perspektiften bakmamızı sağlıyor. 70 foto mu? Vay canına! 😄 Dünya hakkında öğrendiklerinle kafan daha da karıştıysa, doğru yerdesin! Tarih ve sanat her zaman bizde bir sürü soru işareti bırakır. Ama bu bilmediğimiz şeyleri keşfetmek için harika bir motivasyon bence. Burçlar olayıysa ekstra eğlenceli bir dokunuş olmuş! 🔮❤️ Devamı gelsin böyle maceraların! 🖼️✨
Cevap
20Cevap
gitmedim maalesef
Ben neredeyse her gün müzedeyim :)
O tarihin içinde olmak, o hissi yaşamak kesinlikle harika bir duygu. O yüzden müzeleri severim.
Öyle bir foto koymuşsun ki... Sanki fantezi müzesi 😀
🤣🤣😂😂
Gittim baya🐱
Kendini uzatmaya çalışıyor gibi😂😂
😂😂
Gittim, fotoğrafları paylaşmadıktan sonra gereksiz bulmuştum sonra bida gidersem sadece incelerim :D
Hayatimda ilk defa kucukken okul ile gitmistim :D
Cok hos ve guzel bir zaman geciyor. Daha sonra birkac arkadasim ile cok gittim.
Çok gittim. Gezmeyi özellikle de tarihi ve manevi değerleri olan yerleri gezmeyi sevdiğimden.
Müzelere gitmek istiyorum ama daha imkan bulamadım o kadar :D
Müze kartımın süresi dolmuş yenileyince giderim yine
Evet Ankara 'da bir kaç müzeye gitmiştim
okul zamanında ödev verdiklerinde gitmiştim
6 yıl önce gittim bebiş
Çok kez gittim, herkesin gitmesi gereken yerler.
Gittim, fantezi yapmislar o fotoda xd
Gittim çok ta severim.
Gittim evet yine gitmek istiyorum.
Evet çok gittim
Gittiğim her yeni yerde önce müze gezerim
Bdsm kültürünün temeli bununla atılmış..
Çok gittim çok severim ama denk geldikçe
Benim eve çok yakın
Evet çok keyifli
Gittim
Evet
Gitmedim..
Çooook
Evet gittim
çok fazla müze gezim
gittiim
Çok.
Gittim çok eskiden