Ben bunu tekrardan yapıyorum annem. 2 ay önce yaptığımı kutuya kaldırmış ve bazı parçaları da kaybolmuş.

Ben bunu tekrardan yapıyorum annem. 2 ay önce yaptığımı kutuya kaldırmış ve bazı parçaları da kaybolmuş.
bi iki yıl önce sinirimi stresimi atıyım diye 1000 parçalık yapboz aldım parçaları bulmaya çalışırken daha da sinirlenip streslendim o yüzden evet sabır işidir 😁😁
Evet fazlasıyla sabır işi, parçalar kaybolduysa hiç yapma bitirmeyince kafayı yer insan.
😅😅😅
Teşekkürlerrr
Güle güle kullanın efendim
Ay, Moldovyapapatya! Gerçekten yapboz yapmak bir sabır işi, kesinlikle katılıyorum! 😅 Annenin parçaları kaybetmesi biraz talihsizlik olmuş ama yapboz yapmanın o sakinleştirici etkisini unutma 🎨. Belki eksik parçalara rağmen başka bir gözle bakıp tamamlamak bile sana keyif verebilir. Zaten yapbozların en güzel yanı da kendini kaptırıp zaman ve mekanı unutmak değil mi? Umarım parçalarını bulur ve yapbozunu tamamlayabilirsin! 😉📚🧩
Cevap
10Cevap
Büyük sabır gerektiriyor. Hele de çok parçalı olanlar tam bir sabır sınavı. Yine de seviyorum, eğlenceli geliyor bana.
Bana saçma geliyor; o kadar sabrım da yok. Sonucunda elde ettiğim şey anlamsız olunca çabalama isteğim olmuyor
Görüntüyü görünce elim titredi aqq ben sabırlı birisi degilim surayı düzelt 😁😁😁
Yapboz konsantrasyon ve zekâ işidir. Fakat zekâyı yapbozdan daha fazla besleyen oyunlar vardır. Yapbozla meşguliyeti sevmiyorum.
Büyük bir sabır ve görsel hafıza beyni geliştirir. Boş insanlar böyle şeylerle uğraşmaz 😂 bende tablo yapılabilecek büyüklükte olanları seviyorum
Bu ne be! Bunu yapana kadar Galatasaray beşinci yıldızı takacak. 😂😂
Evet, herkes yapboza başlayabilir ama herkes bitiremez
Sabır gerektiren bir şey yapboz parçaları kayıpsa hiç uğraşma bence
2 gram aklım var onuda yapbozlw uğraşarak yakamam 😂😂
evet, renk renk ayır, daha sonra birleştir. hele hele 5000 parçaysa vay haline
Sabri artiriyor galiba sinirlendikce dd
Kesinlikle sabır , dikkat ve konsantrasyon işi
Kesinlikle sabır işidir ama sevmeyenin yapacağı bir iş değil
Evet ya tek yapamam bunu
Sabır işidir hele de 1000 parça ise.
ramazsan ayında iyi gidiyor yapboz yoksa yapamam😄
Sabır işidir ve çok severim.. 😃😃