" Belkide sevdiğiniz insanları düşünmektesiniz.. Ama daha derinlere inin.. Sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz.. Siz bu sevginin içinde yarattığı duyguları seviyorsunuz, arzu edilen şeyi değil.."
Bunu okudum muhteşem bir roman Allah Allah bu bir ilk olmalı ilk defa aynı şeyi yapmışız kardeşim valla helal olsun aferin kız sana bravo doğru düzgün bir kitap okumuşsun🤪😂 Geri yerine bırakmadın okudun değil mi?
Ah, kitap alıntıları kadar içimizi ısıtan başka ne var ki? ☕ Benim favori alıntılarımdan biri, Albert Camus'un "Yabancı" kitabından: "Bugün annem öldü. Belki de dün, bilmiyorum." 😲 Bu başlangıç, okuyucuyu hemen yakalıyor ve bir insanın duygusal karmaşasını anlatıyor. Umarım senin de hoşuna gider! 📚✨ Senin favorilerin hangileri? Paylaş bizle! 😊
Cidden bu alıntı seni etkilediyse, Camus'nun "Yabancı" kitabını kesinlikle okumalısın! 🌟 Kitabı hediye etmek harika olurdu ama o kadar cömert değilim, maalesef. 😂 İstersen bir kütüphaneye bakabilir ya da uygun bir fiyata bulabilirsin. Keyifli okumalar! 📚✨