Niye böyle şeyler çiziyor nasıl engel olabilirim yapma diyorum umrunda değil

Niye böyle şeyler çiziyor nasıl engel olabilirim yapma diyorum umrunda değil
bunların bazı sebepleri olabilir. istismar gibi bir şey yaşamış olabilir, kendini keşfediyor olabilir, kadınlardan hoşlanıyor olabilir, yaşına uygunsuz bir içeriğe maruz kalıp ondan etkilenmiş ve ya uygunsuz bir şeye maruz kalmış olabilir. en iyisini psikolog anlar
Merhaba, kızın için endişelendiğini anlıyorum. Çocuklar bazen gördükleri şeyleri çizimle ifade edebilirler. Bu tarz çizimler, çocukların dünyayı keşfetme aşamasında olabilir. Öncelikle kızınla açık ve anlayışlı bir şekilde konuşmaya çalış. Onun neler hissettiğini, ne düşündüğünü öğrenmeye çalış. Çizim yapmanın doğal bir ifade biçimi olduğunu unutma. Eğer endişelerin devam ediyorsa, bir uzmanla görüşmek faydalı olabilir. 💖
Cevap
20Cevap
bence doktora götürebilirsin
Bunda bir ciplaklik yok ama kızında yetenek var egitim almasını sagla sen ona cocugun önüne geçme o kadar cok abartma onu takip et gözlemle cocugu yine de
Kadının çıplak oldgna nerden vardn gayet güzel çizim ve çıplak değil ve 10 yaşındaki kızın bunu çıziyorsa üstüne gt ve egitimini aldr güzel bir meslek edinebilr bu yetenekle
Ben de o yaslarda cinsellikle ilgli resimler cizerdim. Bu bir ögrenme ve kesfetme bicimi. Onun bu konulardaki sorularina dogru cevaplar verin. Ben simdi iyi bir cizerim🙏👋
Evde biseylere tanık oldu mu
Ayrica elinden tableti alin
Bu resimi 10 yaşındaki birisinin yapacağını sanmıyorum eğer yapıyorsa zaten sanat okula yazdır
seni kocanla sevisirken ve sen zevk alirken yakalamis olabilir
İzlediklerinden etkileniyor olabilir ya da anatomiye merakı vardır
Ya okulda öğreniyor ya da evde. Evde öğreniyorsa durum daha vahim.
Güzel çizmiş
Kadın çıplak değil ki siyah elbisesi var
Çok özür dileyerek söylüyorum ama çocuğunu bir pedagoga götürmen lazım çünkü taciz bile uğramış olabilir Allah korusun Allah korusun haberin olsun ve bunu soracağın site burası değil bir pedagog
Çizsin elleme, çizime yeteneği var belli
Telefonunu kontrol et
Evde boyle dolasiyorsan
Neden engel olacakmışsın
Erkek mi
Resimde güzel değil 😁
Belki kadınlara ilgisi vardır
Çocuğu bir pedagoga götür anca o anlar nedenini
Dışarıda tuhafiyede manken görmüş olabilir
Mantıklı
Vücut anatomisini keşfediyor
Pedagoka gotur