Bir bilet patlamış mısır zart zurt derken sana en az 500 TL ye patlar. Ne için. Kocaman ekranda izleyecen filmi diye. Olum al tableti elinde gir HD film cehenmine aç istediğin filmi büyük ekranda izlemek istiyorsan da TV ye yansıt izle böyle simarikliga gerek var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞımarıklıkla ne alakası var ki? Bakış açın tuhafmış zaten filmleri bende dediğin yerlerden izliyorum sinema ortamı yanında arkadaşınla eşle dostla arada bir yapılabilir Buda bir aktivite o ortamın kattığı film heyecanı güzel oluyor filmin içinde hissediyor insan kendini falan filan işte
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZevkler ve renkleri tartışmamak gerek ayrıca büyüklerimizden gelen bir yazlık sinema kültürünün olduğunu hatırlatmak isterim. Evde de film seyredilir seyredilmez değil bu bakış açısı farkıdır, tercihtir. Ayrıca halk günleri olarak bilinen kampanyalı günlerde giderseniz makul fiyat ödemektesiniz. 2017 yılından beri her hafta sinemaya giden birisiyim. Yazımı okuyan herkese tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
1 yılGünümüz de her şey teknoloji elinde tablet film izlemek her gün yapılabilir bir aktivite ama sinemanın konserin ne bileyim tiyatronun hepsinin yeri ayrı, günümüzdeki ekonomik sıkıntılar bunlara etken olsada bunları yapmak şımarıklık olarak adlandıralamaz
00 Yorumla
- Kültür & Sanat konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılŞımarıklık değil ama artık lükse giriyor eskiden gidiliyordu yine şimdi zor bende artık evde izlemeyi tercih edenlerdenim. Konsere falan da gitmem mesela ücretsiz bile olsa o kadar ayakta beklemek kalabalık her çeşit insan artık saçma geliyor böyle şeyler 🤷🏻♀️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
50Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBu şımarıklık değil, kişisel tercih ve zevktir. Ev ortamında izlemek ile sinema salonunda izlemek arasında dağ kadar bariz fark var.
Her şeyi bu kadar basitleştirip, saçma bulma çabasından vazgeçin artık.60 Yorumla - Kültür & Sanat konusunda 24,7b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğildir ne ilgisi var
00 Yorumla Kültür & Sanat konusunda 388 cevap paylaştı. Değildir gidenede gitmeyenede bir şey diyemem başka şeye gelince paranın hesabı yapılmıyor bu tamamen senin veya sevgilin eş çocuk vs. Gibi onlara gelince para hesabının yapılması bana mantıklı gelmiyor ben köle gibi çalışıyorum bir akşam eşimi çocuğumu alıp sinemaya niye gidemeyeyim
10 YorumlaTurkiyede önce insanların hürriyetini çaldılar şimdi de hürriyet ne unutturdular 😂 basit bir sinemayı bile lüks gören bir millet batmıştır. Daha dün sinemaya gittim 2 bilet 2 kola 1 patlamış mısır 🍿 toplam 24€ ödedim. 1,5 saatlik kazancım bile değil. Aynısını tr’de yapsan 2 gun yemeden içmeden calisman lazım 🙂
00 Yorumla
1 yılBence şımarıklık değildir. Bazı filmler vardır sinemada izlemeyi gerektirir. Misal çok beklenen yerli bir komedi filmini sinemada herkesle izlediğin zaman çok daha keyif verir. Ya da Dune, Avatar, İnterstellar gibi görsel anlamda doyurucu filmleri sinemada izlemek filmden daha fazla keyif almanı sağlar.
00 YorumlaAbooo senin gibi koca düşman başına. Ben canımın istediği her şeye para öderim. Yerine gelir zaten para.
50 YorumlaValla sürekli sinemaya giden birisi olarak evde tableten veya tv den film izlemek çok farklı şeyler bu mantığa göre baktığında kimse maça gitmesin kimse tiyatro izlemesin kimse çıkıp gezmesin veya herhangi bir aktivite yapmaması lazım zira şu an her şeyi cebimizdeki telefonda görebiliyoruz
00 YorumlaHayır, sinemaya gitmek şımarıklık değildir. O atmosferde film izlemek başka bir olay. İnsanların evde oturup film işlemesiyle sinemada izlemesi aynı tadı vermiyor ki. Arada bu tarz küçük şeylerle kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor.
10 Yorumla
1 yılSinemanın keyfi bir ayrı. Sinema farklı bir enerjisi var. Evde herzaman tv izlersin ama bu sinemaya ayda bi gidersin, çünkü sevgilin varsa sana bin tl mal olur. Onun biletide sen alacaksın çünkü 😅
00 Yorumla
1 yılŞımarıklık değil, heves. Sinemada izlemek daha farklı geliyor. Şart mı? Değil, aynı ortamı evde de yapmak mümkün. Ama yine de vizyona girmiş filmleri anında evde izleyemezsin. Biraz zaman geçtikten sonra ancak mümkün oluyor.
00 Yorumla
1 yılDünya ya bir kere geliyoruz çalışıyoruz , yiyip içmedikten sonra neye yarar?
Kazancının bir kısmını yatırım yap
Bir kısmını giderlere harca
Luna parka gitmek , kafe ye gitmek sinemaya gitmek moral olur00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılşımarıklık olarak görmüyorum insanların bi film dizi izleme zevki var onu da ekonomik zorluklardan kim bilir kaç ayda bir gerçekleştiriyorlar bence laf etmemek gerek
00 Yorumla Evde izlerken yemek abur cubur siparişi vermek keyiftir. Sinemaya gitmek eğer beklenen film değilse rast gele giriliyosa avamlıktır, işsizliktir, kafasızlıktır
00 YorumlaOrtam farklılığı önemli. Ayrıca sinemada çapkınlık yapacak gençlere tavsiyem ; Dikkatli olun. Sizin boş sandığınız sinemada güvenlik kameraları muhtemelen sizi çekiyor olacaktır
00 YorumlaŞımarıklık demek saçma olmuş kime ne 😂😂 zevk meselesi arada bir gidilir sevdigin yeni çıkan film olunca neden olmasın diğer türlü git sinema çekimi izle cok kalitesiz oluyo beee
01 YorumlaDeğil. Bahsettiğin şey senin kendi tercihin üstelik korsan sitesinden izleyip film yapımcıların, oyuncularının hakkına girmiş oluyor. Ben Prime'den izliyorum filimleri.
00 Yorumla
1 yılSinema guzeldir. arkadaslarinla gidebilecegin, film sonrasinda belki saatlerce filmin ustune seni konusturacak kadar etkiler seni. Sen evde beyaz atletinle o sitelerde film izlemeye devam et. Ortada bir emek var, bedava izledigin filmin kalitesi de cok dusuk oluyor haberin olsun.
00 Yorumla
1 yılŞimdi bak Türkiyede evet her şey pahali sinameye gitmek bile lüks. Bu konuda şikayetci olmada haklisin ama sinamaya gitmeyi şımarıklik olarak degerlendirmen saçma. Çunku sinamaya gitmek de bir aktivetidedir. Şimariklikla alakasi yoktur. Ama pahali oldugu için boyle dusunuyorsan tamam zaten haklisin. Ama şimariklik diye nitelendirmek sacma biraz.
00 Yorumlabazı kişiler filmi sever bazıları konseri bazıları da üç beş bira alıp oturup içmeyi, herkesin zevkleri farklıdır. tamam para harcamaya belki gerek görmeyebilirsin ama senin zevklerinde bazı insanlara boş geliyordur. unutma keyif aldığın şeyleri yapamıyorsan hayat boştur.
00 YorumlaBen sinemayi boş görüyorum hem para hem zaman kaybı dışarı çıkıyorsan git tiyatroya lunaparka ne sineması be
021 Yorumla
Soran1 yılTiyatroda boş
Soran1 yılBunların hepsi oyuncu tayfasinin insanlari yolmak için uydurduğu şeyler
Soran1 yılZengin elitler tiyatroya para saçıp kendi egosunu tatmin eder ben kulturluyum diye tiyatronun olayı budur
Soran1 yılÇok sikici bişey tiyatro
Soran1 yılAsla izlemem
Soran1 yılYok sıkıcı
Soran1 yılBence sende keyif almiyosun algidan dolayı egonu tatmin etmek için gidiyorsun kitap okumak tiyatroya gitmek bunlar çok sikici şeylerdir asla yapmam
Soran1 yılKitap ve tiyatro, sinema yokken ortaya çıktı. O dönem sinema olmadığı için rağbet görüyordu. Artık sinema çıktı ve bu tarz şeylerin değeri kalmadı.
Soran1 yılKitap okuyanın bilgili okuyamanin cahil olduğu devir kapandı. Egosal takintilarin olduğu için egonu kitap okuyarak veya tiyatroya giderek beslemeye ve diğer insanlara üstünlük kurmaya çalışıyorsun hepsi bu.
Soran1 yılKitap, tiyatro 17 . Yüzyıl icatlaridir şu an teknoloji ilerledi sinema çıktı farklı şeyler çıktı ve bunlaragerek kalmadı olay bu. Ben neden daha iyisi varken sikici birşeyi tercih edeyim
Soran1 yılYok azinliktasin.
Soran1 yılTiyatro oyuncuları hep tiyatro para kazandırmaz der gideni az çünkü bir sinema ile kıyas bile edilemez.
Soran1 yılSenin de azınlıkta olmak hoşuna gidiyor aslında olay bu.
- 1 yıl
Alakası yok. Kitap okuyan tabii ki kültürüdür. Kitap kapağı açmamış insanlar mı kültürlü olacak. Bir de üniversite de kültürle alakalı değildir diyorlar. Aynen biz kültürsüz insanlarız sizse baya kültürlüsünüz.
1 yılHayır değildir. Aylarca vizyona girmesini bekleyeceğim. Ayriyeten kaçak site için 1 sene mi bekleyeceğim? Bu saçmalık. Film kolikler anlar halimi..
10 YorumlaBende hiç gitmedim 🤷🏻♀️ bir bilet dediğin gibi mısır falan sana 500 TL patlar
Ama bir kereye mahsus gitmek isterdim12 Yorumla
1 yılHayatım dağdan mı indiniz bu bir lüks değil. İhtiyaç ndjxjdj biz
22 Yorumla
1 yılHer şey yerinde güzel. Sinemanın da güzel hissettirdiği an var ve insanın arada farklılık olsun diye de yapması gereken bir etkinlik bence.
00 Yorumla
1 yılSinemayı çok severim. Ne görürsen gör güzel film gelse kaçırmam da gidemiyom ne zamandır. Şımarıklık değil zevk
00 YorumlaSinemanın ayrı zevki, atmosferi var ama fiyatlar da arttı haklısın bütçe istiyor sık gidilmez..
01 Yorumla
1 yılParaya bu kadar acımayın, yarin da olebilirsiniz. Biraz anı yaşamak lazım hayatta. Simarmak iyidir
00 YorumlaBu mantıkla bilmem kaç sene önce bilet fiyatları vs ucuzkende sinemaya giden tayfa hep şımarık o zaman senin gözünde.
00 Yorumla
1 yılBen de sinemaya çok nadir gidiyorum. En son ne zaman gittiğimi bile unuttum. Gereksiz bir harcama bence de, Starbucks kadar olmasın...
00 Yorumla
1 yılBen sinema ortamına uzun zamandır gitmiyorum evde kendi ortamımda daha keyfli oluyor oyüzden şımarıklık mı değil mi bilemiyorum
00 Yorumla
1 yılŞımarıklık değil, zevklerine bütçe ayırmak olarak tanımlanabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılKardeşim bende sinemada büyük ekranda film izlemiş biriyim. Evde izlemekte arasinda 500 TL dom alacak kadar büyük bir zevk farkı yok
Soran1 yılArkadaşlar sinemaya cagirdiginda gitmiyorum artık param değerli. O paraya değecek bir zevk olduğunu dusunmuyorum. O parayla daha zevkli işler yapabilirim.
Buna istedim ve yaptım denir. Yoksa neden yaşıyorsun odun gibi?
10 Yorumla
1 yılSevdiğin insanlarla yapabileceğiniz bir aktivite hepsi bu basımı alıp asla sinemaya gitmem
10 Yorumla
1 yılsen öyle yap. gidenlere ne karşyorsn. ben gidiyorm şahsen. tiyatroya da sinemaya da
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılBu şımarıklık değil, kişisel tercih ve zevk meselesi dır.
00 Yorumla
1 yılYakında nefes almayı bile şımarıklık olarak anlandırıcaksınız cidden.
00 YorumlaPaylamış mısırı oradan değil dışarıdan alacaz zaten
00 Yorumla
1 yılDeadpool 3 çıktı biz iki kişi ztn 500 tl verdik frigola xl mısır 2 ad kolaya sen boş yapmışsın
00 YorumlaŞımarıklıktan ziyade enayilik canım veya aptallık demek daha mantıklı geliyor
00 Yorumla
1 yılSürekli yapılan bir aktitivite değil zaten o yüzden bence şımarıklık değil maksat biraz dışarıda olmak. Ben pek tercih etmiyorum zaten hoşlanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılDeğildir, bunu şımarıklık olarak görmek çok bayağı.
00 Yorumla
1 yılŞımarıklık değil ya
Zenginler gitsin boş ver
Biz idare ederiz HD filmle
00 YorumlaBende Sinemayı sevmiyorum, bir kere gittim pişman oldum
00 Yorumla
1 yılMevzu sadece dev ekran değil, ses sistemi. Gitmezsin o ayrı tabi
00 Yorumla
1 yılPandemiden önce hafta 3 4 sinema tiyatro giderdik, pandemi de koptuk maalesef
00 Yorumla
1 yılEskiden her hafta giderdim. Filmi sinemada seyretmeyi severim. Pandemi aliskanliklarimi değiştirdi.
00 Yorumla
1 yılAçık konuşmak gerekirse sinema işi özellikle karşı cinsle randevuda güzel bir araçtır ayrıca güzeldir para konusunda maalesef böyle ama gerçekten güzel bir faaliyettir işi ilerletip evdede Netflix üzerinden takılabilirsib
00 YorumlaBen bulundugum sehirde bu kadsr odemiyorum. Patlamis misir arti film 150 tl. Keza baska sehirlerde fiyat artsa da yine de 500 tlyi bulmaz. Ayriyeten sinemada film izlemekle tablette film izlemek ayni hissiyati vermiyor.
03 Yorumla- 1 yıl
Ankara 'daki fiyatları araştırdım, bir bilet 150₺ ve mısır&kola da yaklaşık 250₺ diyor, yani dört yüz de seninkine kıyasla oldukça fazlaymış.
- 1 yıl
Ben yıllardır sinemadan yiyecek almadım. Çantama içeceklerle abur cubur doldurup giriyoruz 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılArada gidilir ya sevdiğüm oyunlar için güzel oluyor sosyalleşiyorsun entellektüel oluyorsun falan dlkdkdldlfkfk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğmez o paraya gerçekten, 2 saatlik filme o kadar para vereceğine kaç tane kitap alırsın, filmi de internete düşünce izlerim acelesi yok
00 YorumlaSinemaya para verileceğine kamp sandalyesi masası ile sevdiğim insanla sahil de film açıp izleyebilirim sinemadan daha çok keyif vereceğine eminim 😂😊
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğil de ben evde izlemeyi tercih ederim ederim tek başıma daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece çalışmak için yaşamıyorsun , kendini şımartmaya hakkın var şımarıklıksa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka? Sen ot gibi yaşa evinde insanların eğlencesine de laf etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsinemaya para vercegime atistirmalik alıp tv izlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHatunla romantik filme gidiyoruz, arkada elleşiyorum arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHava almakta şımarıklık kardeşim, sen alma.
😅 Malum şahısın sevdiği kitle.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbencede parasi coktur en iyisi evde milletin oturdugu pis koltuk hijyenik gelmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO zaman sana göre, sen yemekte yemesen olur tak koluna serumu gez dolaş hem daha ucuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa varya bu artık böyle cimrilik olamaz ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Kendine 500 TL ayırmayan adam yarın bir gün avradina da ayırmaz değişik bir insansınız.
20 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem