Kültür & Sanat Kitap eşliğinde çikolataya varmısınız? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru🥰🥰 Kitap eşliğinde çikolataya varmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evet varım afiyet olsun iyi okumalar.. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Çikolata filmle yenir kitapla değil hem kitap okuyup hem çikolata yiyemem dikkatimi dağıtır 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kitap eşliğinde kahve ve sigara tercih ediyorum. Bir şey yemeyi sevmiyorum pek okurken. Odağım dağılıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kitap gibi çikolata tadımda hatunlara varmak isterim. Şener Şen'in babasına döndüm. 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Gizlisin yine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diyordu şair, şiirimin mahlasa ihtiyacı yok. Zaten anlar ilk okuyuşta arifler, nüktedanlar. Yorumla
zor-olan-aşk Takip Et Bilge Yaş: 44 1 yıl Cikolata icin kitap okumayi bahane etmem ki 😂😂 dolabimdan qsla eksik olmaz cunku 1 3 Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Sana hergun cikolata ismarlim mi 🙈 ama bitter olanlardan Yorumla Yaban00 1 yıl Olur Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Dusun hergun eve elimde cikolata paketiyle geliyormusum 😊😊 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kitap çikolata ikilisi de güzel oluyor bence 2 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cikolataya her türlü varım kitap da severim olur yani dndndn 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bir şey okurken bir şey yemeyi sevmem, odağımı bozar. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 505 cevap paylaştı. Ben kitap okurken bir şey yiyip içemiyorum maalesef 1 0 Yorumla
Emonunstandarthali Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Bu Soruyu çözmeye varmısın? 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Ekran görüntüsü alıp bakicam. Yorumla Emonunstandarthali 1 yıl Beklemedeyim 👍 Yorumla Yaban00 1 yıl Yok şu an açım. Yeni uyandım. Afyonu patlatayim. Yorumla
mellone Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 77% 1 yıl Kahve desen olur kitap fazla heyecanlı çikolatayla zaman kaybedemem 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çikolata eşliğinde kitaba göz atarım 😅 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Hayır yokum afiyet olsun 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Rica ederim efenim Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kitaplara aşığım iyi ki kitaplar var 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Kesinlikle Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Afiyet olsun keyifli okumalar 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hayır viski eşliğinde çikolataya varım 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Ooo Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Çok abartmadan 2 kadeh yeter Yorumla Yaban00 1 yıl Himm, afiyet olsun Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Teşekkürler gerçi bu akşam votka içtim o da abartmadan Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 501 cevap paylaştı. Bu ara çikolata yiyemem🥲😢😢 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Neden Yorumla Yamaal 1 yıl Alerji gibi bir şey var bende o yükselince her yerimde sivilce çıkıyor 😢😢 Yorumla Yaban00 1 yıl Aaa dikkat et o zaman Yorumla Yamaal 1 yıl Evet ediyorum Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Yok ya çikolata bulaştırırim sayfalara 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Çikolata eşliğinde bi çok şeye varım 2 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kahve kitap şarkı yürüyüş sohbet kara hava deniz her şey 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Guzelmis Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yokum yokum yokum 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Neden neden neden Cevap sahibi 1 yıl Kilo alırım Yaban00 1 yıl Sen takarsın ya Cevap sahibi 1 yıl Yok yok yok hahaha
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Pek çikolata sevdiğim söylenemez : )) 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl evett 2 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Buyrunuz Yorumla yarenimsii 1 yıl aliyim ask Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl sadece çikolata olur 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Off evettt 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Buyrunuz Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 544 cevap paylaştı. Olmaz mıyım 🤗 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Buyrunuz Yorumla aynadakiajan 1 yıl Teşekkür ederim efem Yorumla Yaban00 1 yıl Ricalar efem Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Varim 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Buyrunuz Yorumla Cankuş1223 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
cicekcilek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Ayyy evet 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok güzel olur Yorumla cicekcilek 1 yıl Yanında bir de soğuk kahve. Her şey tamam da tek eksik okuyacak güzel bir kitap bulamamam okuduğum kitaplar mutsuz sonla bitince ara verdim okumaya 😪 Yorumla Yaban00 1 yıl Farklı içerikler de ne Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Yokum. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Neden bea Yorumla BloodyGamer 1 yıl Şeker, en tatlı zehirdir. Yorumla Yaban00 1 yıl Bitter yeriz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl gelim mi 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Buyrun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ppni görmüştüm sana yazasım geliyor o günden beri Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. evet varım 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 652 cevap paylaştı. Varım 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Varım evet jsjs 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 332 cevap paylaştı. Her zaman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet varım afiyet olsun iyi okumalar..
Teşekkürler
Çikolata filmle yenir kitapla değil hem kitap okuyup hem çikolata yiyemem dikkatimi dağıtır
Evet
Kitap eşliğinde kahve ve sigara tercih ediyorum. Bir şey yemeyi sevmiyorum pek okurken. Odağım dağılıyor.
Kitap gibi çikolata tadımda hatunlara varmak isterim. Şener Şen'in babasına döndüm.
Gizlisin yine
Ne diyordu şair, şiirimin mahlasa ihtiyacı yok. Zaten anlar ilk okuyuşta arifler, nüktedanlar.
Cikolata icin kitap okumayi bahane etmem ki 😂😂 dolabimdan qsla eksik olmaz cunku
Sana hergun cikolata ismarlim mi 🙈 ama bitter olanlardan
Olur
Dusun hergun eve elimde cikolata paketiyle geliyormusum 😊😊
Kitap çikolata ikilisi de güzel oluyor bence
Cikolataya her türlü varım kitap da severim olur yani dndndn
Bir şey okurken bir şey yemeyi sevmem, odağımı bozar.
Ben kitap okurken bir şey yiyip içemiyorum maalesef
Bu Soruyu çözmeye varmısın?
Ekran görüntüsü alıp bakicam.
Beklemedeyim 👍
Yok şu an açım. Yeni uyandım. Afyonu patlatayim.
Kahve desen olur kitap fazla heyecanlı çikolatayla zaman kaybedemem
Şu an en çok ihtiyacım olan şey 🫠
Çikolata eşliğinde kitaba göz atarım 😅
😂😂
Hayır yokum afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederim efenim
Kitaplara aşığım iyi ki kitaplar var
Kesinlikle
☺️☺️
Afiyet olsun keyifli okumalar
Teşekkürler
Hayır viski eşliğinde çikolataya varım
Ooo
Çok abartmadan 2 kadeh yeter
Himm, afiyet olsun
Teşekkürler gerçi bu akşam votka içtim o da abartmadan
Bu ara çikolata yiyemem🥲😢😢
Neden
Alerji gibi bir şey var bende o yükselince her yerimde sivilce çıkıyor 😢😢
Aaa dikkat et o zaman
Evet ediyorum
Yok ya çikolata bulaştırırim sayfalara
😂
Çikolata eşliğinde bi çok şeye varım
Mesela
Kahve kitap şarkı yürüyüş sohbet kara hava deniz her şey 😅
Guzelmis
Yokum yokum yokum
Neden neden neden
Kilo alırım
Sen takarsın ya
Yok yok yok hahaha
Bişey yerken ofaklanamuyorum
Pek çikolata sevdiğim söylenemez : ))
Sen varsın çikolata yerine
dikkat dağıtıyor öyle
Kitap okumadım hiç ya sıkılırımben
varımm
Buyrunuz
evett
Buyrunuz
aliyim ask
sadece çikolata olur
😂
Off evettt
Buyrunuz
Olmaz mıyım 🤗
Buyrunuz
Teşekkür ederim efem
Ricalar efem
Varim
Buyrunuz
Teşekkür ederim
Ayyy evet
Çok güzel olur
Yanında bir de soğuk kahve. Her şey tamam da tek eksik okuyacak güzel bir kitap bulamamam okuduğum kitaplar mutsuz sonla bitince ara verdim okumaya 😪
Farklı içerikler de ne
Nestlé b*yk*t be yemeyin şunu
Yokum.
Neden bea
Şeker, en tatlı zehirdir.
Bitter yeriz
Çikolata benim için tamam
gelim mi
Buyrun
ppni görmüştüm sana yazasım geliyor o günden beri
Varım 🍫🍫
Iyi giderdi be