öyle ahlak dersi verecekler lütfen yazmasın.. kendimi zaten iyi hissetmiyorum bir de sizi çekemem.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır, herhangi bir durum olmadıkça kullanılmaz. Sadece yetkililer gidip izleyebilir. Fakat bunu sormandaki amaç nedir?
Sevgilimle sinemada öpüştük.. göğsümü de üstü kapalı elledi kendimi rahatsız hissediyorum. Biri açıp görmesin istiyorum. Sonrasında baktık ama kamera vs göremedik. Veya karanlıkta parlayan bir kırmızı ışık yoktu..
Sinemadaki kameraları göremezsin, yanan kameraya sahip değiller.
ciddi olamazsın yaaaa..
Senin için yakınlaşmak değil de, başkalarının izlemesi mi problem yani?
Evet başkalarının izlemesi problem. Kamera olmaz diye düşündük. Zaten defalarca kez ona da sordum yoktur dedi. Sevgilimle yasadığım özel şeyleri bir başkası niye gorsun? niye bunu problem etmeyeyim? tamam zaten yaptigim sey dogru değildi orada olmamalıydı ama o an engel olamadim işte
Kaç yaşındasın ki, bunları problem ediyorsun?
18 yasındayım.. yaşla ne ilgisi var kendimi kötü hissediyorum
Seninle alakalı yorum yapacağım, sonra hakaret edeceksin.
Yap ne diyeceksin cok merak ediyorum orspu mu fah*se mi ne
Neden kendine hakaret ediyorsun? Üslubumdan sana hakaret edeceğimi nasıl çıkardın?
Herkes öyle der çünkü kadınsın ya.. cinsel bir şeyin yanında bulunamazsın kirlenirsin pislenirsin ahlaksızlaşırsın namussuzlaşırsın
Sevgilin dediğin kişi kaç yaşında?
24 neden soruyorsun?
24 yaşında biri, 18 yaşında genç bir kadını sinema salonunda neden öper ve okşar bana bunun cevabını verir misin? Kendince açıklama yapacaksın seviyorum cart curt diye ama, gün sonunu hiç düşünmüyor musun?
Gün sonu derken neyi kastediyorsun? Ben sinemada öpüşmenin bir şeyler yaşamanın doğru olduğunu söylemedim zaten, sadece salonda yalnızdık başta kısa bir öpüşmeydi sonra da uzadı göğsümü elledi vs detaya ayrıntıya girmek istemiyorum ama ben de bunun orada gerçekleşmesinin doğruluğunu savunmuyorum ki zaten. Kendimi b*k gibi hissediyorum tatmin olacaksan
Senin kendini kötü hissetmen beni tatmin etmez. Acıdan zevk alan bir adam değilim. Sadece bu yaşında, karşında ne olduğu belirsiz bir erkeğe kendini neden ve nasıl kaptırdın onu soruyorum.
Hoşuma gitti tamam mı? O an onu yapması hoşuma gitti. Bu sorunun cevabı bu kadar basit aslında. Beni sizin dilinizce "kullanması" hoşuma gitti. Daha önce kimseyle bu tarz bir şey yasamadım. Tamam daha önce de öpüştüğüm oldu ama bu derece bir yakınlıkta öpüşmemiştim hiç. Onun bana dokunmasından rahasız olmadım. Ne yani şimdi de kendi duygularımı mı ayıplamalıyım? Kendi benliğimi ayıplamam yetmez, rahatsız olamadıgım hatta aksine hoşuma gittiği icin kendi hislerimi mi ayıplamalıyım?
Hayır, ayıplanacak bir şey yok. Sadece çok sinirlisin. Sana basit bir şekilde, herkes gibi olmaman için tavsiyeler vermeye çalışıyorum sadece.
Ben zaten herkes gibi değilim. Ayrıca kimse kimseye de benzeyemez. Ben de kimseye benzemem. Ama varoluşsal doğamız gereği yaşamayı istediğimiz ihtiyacımızın olduğu cinselliğin, toplumumuzda bu derece yargılanması eleştirilmesi hor görülmesi tuhaf geliyor.. Benim de kendi tabularım var sırf bu yüzden. Biriyle masum bir öpüşme bile yaşasam kendimi kötü hissediyorum. Bazen günlerce bazen aylarca kendime kızıyorum. Neden yaptım ne gerek vardı diyorum. Kendime bu konuda en çok baskıyı zorbalamayı yine kendim yapıyorum ben zaten. Bir başkasına ihtiyacım yok. Açık giyindiğimde dekolteli giyindiğimde veya kırmızı ruj sürdüğümde, içimden kendime hakaret ediyorum ben zaten bir başkasının etmesine veya bir baskasının da benim hakkımda öyle düşünmesine gerek yok. Konu özgüvensizlik değil konu nerede nasıl davranılması nasıl giyinilmesini bilmemek değil. Hepsini biliyorum ama küçüklüğümüzden beri bize özelikle kadınlara aşılanan değerler, o kadar ciddi tabular haline dönüşüyor ki sana bunu anlatamam cidden. Kadın olman lazım anlayabilmen için. Bazen kadın olmak bile yetmiyor anlamaya.
Kendini bu kadar net anlatıyorsun, nasıl 18 yaşında olabilirsin?
18 yaşındayım ama hissettiğim 18 değil
Seninle arkadaşlık kurma şansımızın yüzdesi nedir?
Kendinden 10 yaş küçük ergen bir kızın arkadaşlığına neden ihtiyacın olsun ki veya neden arkadaş olmak isteyesin? Sohbet etmek her ne kadar farklı bakış açılarına sahip olsakta iyi geldi teşekkür ederim içimi döktüm ama ben buna bir isim koymanın doğru olmayacağını düşünüyorum
Teklif var, ısrar yok. Hayat senin, elimden geldiğince kendimi anlatmaya çalıştım.
Kendini anlatmadın bence
Hırsızlık vb bir şey olmadıkça kullanılmaz ama sinamacı art niyetli mi bilemeyiz
iyi ama sinemacı sinemanın güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan kamera goruntulerini kendi çıkarı için kullanırsa suç işlemiş sayılmıyor mu kim bunu yapar da cesaret eder
Sayılır ama adam çiğ süt emdiyse?
Ne demek istiyorsun?
Adamın kanı bozuksa servis edebilir internette demek istiyorum
Ne yapılmalı peki? Yani nasıl anlayacaksın ki bunu zaten
Ne oldu salonda?
Öpüştük.. opusurken gogsumu elledi
Bir şey olmaz kafana takma
14 günde bir silinir ama genelde şikayet olmadıkça bakmazlar
Genelde izlenmez bile sinema da bisiler yaptın sanırım
Bizi cekme sen zaten çekmişsin çekeceğini hajahah
Bide bizi çekersen mazallah ölürsün falan
İlişkiye mi girdiniz?