Kültür & Sanat Hangi ülkenin edebiyatını severek okuyorsunuz? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Türk edebiyatı dışında Rus edebiyatı benim için başkadır meselâ. Hangi ülkenin edebiyatını severek okuyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Amerika tabi ki de 1 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Rus edebiyatı fakir temalı genellikle ve ruslar çok soğuk. İngiliz edebiyatı da soğuk ama daha kibar geliyor. 1 0 Yorumla
kendinicoksevenhanim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Türk edebiyatı - İran edebiyatı- Afgan edebiyatı kısaca orta doğu edebiyatını çok seviyorum. Bir de İngiliz edebiyatı 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Edebi kitaplar pek okumam ama arap edebiyatının okyanus kadar olduğunu işittiydim onu çok merak ediyorum 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 385 cevap paylaştı. Edebiyat öğretmeniyim jose saramago romanları öneriyorum.⭐ 2 0 Yorumla
barnebau Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 68% 1 yıl Türk edebiyatı dışında Fransız ve İtalyan edebiyatı çok güzel bence. 1 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Rus edebiyatı. En sevdiğim Oblomov ve Altıncı Koğuş. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 355 cevap paylaştı. Rus edebiyatı en iyisi bence gerisi sıkıyor 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 774 cevap paylaştı. Bir Rus, bir İngiliz, bir Alman fıkra gibi oldu ashd 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Okurken ülke/bölge/din/dil/ırk ayırmam. Kafama esen bir şey olursa okurum. 1 0 Yorumla
zevkkdüşkünü Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Evdeki Rus klasikleri savaş ve barış karamozov kardeşler suç ve ceza fransız sefiller Kanunların ruhu klasik severim Rusları tek geçerim 1 0 Yorumla
Oltrastar Takip Et Xper 1 Yaş: 36 7 ay Rus edebiyatına bayılıyorum.Doğru çevrilmiş bir Rus klasiği bence eşsiz. 1 0 Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Fransız ve Amerika edebiyat severim 1 0 Yorumla
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Ülke ayırt etmem dönem romanları güzel olue 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok anlamam ama Rus, Fransız. 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 381 cevap paylaştı. Türkmenistan edebiyatı özellikle türeyiş destanı 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 366 cevap paylaştı. Türk 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Amerikan edebiyatı 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 624 cevap paylaştı. Rus diyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Amerika tabi ki de
Rus edebiyatı fakir temalı genellikle ve ruslar çok soğuk. İngiliz edebiyatı da soğuk ama daha kibar geliyor.
Türk edebiyatı - İran edebiyatı- Afgan edebiyatı kısaca orta doğu edebiyatını çok seviyorum.
Bir de İngiliz edebiyatı
Edebi kitaplar pek okumam ama arap edebiyatının okyanus kadar olduğunu işittiydim onu çok merak ediyorum
Edebiyat öğretmeniyim jose saramago romanları öneriyorum.⭐
Türk edebiyatı dışında Fransız ve İtalyan edebiyatı çok güzel bence.
Rus edebiyatı. En sevdiğim Oblomov ve Altıncı Koğuş.
Rus edebiyatı en iyisi bence gerisi sıkıyor
Bir Rus, bir İngiliz, bir Alman fıkra gibi oldu ashd
Okurken ülke/bölge/din/dil/ırk ayırmam. Kafama esen bir şey olursa okurum.
Evdeki Rus klasikleri
savaş ve barış
karamozov kardeşler
suç ve ceza
fransız
sefiller
Kanunların ruhu
klasik severim Rusları tek geçerim
Rus edebiyatına bayılıyorum.
Doğru çevrilmiş bir Rus klasiği bence eşsiz.
Edebiyat okumuyorum
Fransız ve Amerika edebiyat severim
Ülke ayırt etmem dönem romanları güzel olue
Rus❤️ ve bazen japonya
Çok anlamam ama Rus, Fransız.
Stefan Zweig'ın kitapları🤍🤍
Severek okuduğum yok ya
Rus edebiyatına bayılıyorum
Türkmenistan edebiyatı özellikle türeyiş destanı
Rus, Fransız ve Japon edebiyatı.
Rus ve İngiliz edebiyatini cok severim
Gereksiz başka ülkelerin edebiyatı bence.
Rus olabilir
İngiliz edebiyatı
Fransız
Türk
Amerikan edebiyatı
Türk ve rus
Türk
Rus diyorum
İngiltere Dickens
Türk