AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neyini analiz ediceğiz arkadışının yüzlük takmasınj?
Şimdi görücü usulü arkadaşım bir ayda yüzükleri taktı ı said yes💗💗 yazmış ama mantık evliliği yapıyordu aşk evliliği değil ki 🤣
Ne analizi olduğuna göre degişie
Şimdi görücü usulü arkadaşım bir ayda yüzükleri taktı ı said yes💗💗 yazmış ama mantık evliliği yapıyordu aşk evliliği değil ki 🤣
Demek ki aşk evliliğine dönmüş olay fikirleri değişmiş olabilir görüp aşık olmuştur
Belkide öyle ama genelde görücü usulüyle tanisanlar böyle yazmıyor benim bildiğim sevgilisi ile evlenenler yazıyor
Yaz bakalım neyi analiz ediyormuş
Buyur
Evlenme teklifi almıştır
yani ben de şöyle düşünüyorum hani biriyle sevgili olursun 1 yıl geçer sonunda evet dedim onca meşakatli yoldan geçtik tarzında diye düşündüm
Evet bence bunlar görücü usulü değil eğer babası garip bir şeyse babasına o şekilde yutturmaya çalışmış
Yok ya görücü usulü ben kendim en yakın arkadaşıyim temmuzun ortasında tanıştılar Ağustos başı yüzük sözü verdiler hiç birbirlerini tanimiyorlardi bile
Yakın arkadas olsa bile güvenme senden bile saklamş olabilir
Ayrıca yakın arkadaşsanz ona sorsana bi ne dicek
Ben biliyorum zaten ahsjjs peki seninde mi tuhafina gitti görücü usulünde bir ay içinde ı said yes evet dedim falan filan şeyleri
Kızın eline geçmiyordu demek ahahaha görücü usulü için çok hızlı davranış ben 5 senelik ilişkimde böyle şeyler yazamam
Eline geçmiyordu ne demek
Demek şimdiye kadar istemişte olmams
Aynen öyle biriydi zaten hatta ben bir evlense de kurtulsam diyordum
Çok evlilik duskunuydu 15 yasindan beri evlilik evlilik falan derdi ne bileyim sevgilileri de doğru düzgün olmadı hep aldatmali falan filan
Şimdi o çocuğa az cilve yapmıyordur
Valla bilmiyorum ama sağlıkli bir evlilik gelmedi en azından 3 ayda insan yüzük takar demek elden gitmesin diye çabuk hızlı yaptı size bir şey sorabilir miyim
Tabi buyrun
Şimdi bir çocukla bakışıyorduk geldim ki bunun bir kız kankasi vardı ona anlatmış olduğum yere gelip samimi hale girmişler ben yoktum arkadaşlarım vardı. Ben gelince çocuk heyecanlanıp kıza kaş göz yapıp beni gösterdi daha sonra ben lavaboya çıktım onlarda çıkınca karşı karşıya geldik kız birden beni görünce ne yapsamda görse tarzli spontane şekilde çocuğun koluna girdi çocukta bana baktı sonra ben bunlar sevgili mi tarzli bakınca çocuk panikleyip panikleyip kafasını sağa sola çevirip hayır iması yapıyor kolundan çıkmaya çalıştı falan ne yapmaya çalıştılar sizce
Çocuk senden hoşlanıp arkadaşına anlatmş bu doğal bir şey de yanında ki kız az o. Değil gizliden seni yoklamş
Senin de ilgin var mi yok mu diye
Çocuk kıza demiş kiskandiralim diye peki benim de ilgim var mı yok mu diye bakıyorlar ya o zaman çocuğun ilgisi var mı
Evet çocuk yakında sana yazar merak etme bej de böyle bir durum yaşamadım ama ağırlığını koy her şeyi kankasna anlatıyorsa ilerde sorun yaşarsnz
Dur gerisini de anlatayım
Sonra geldı tepkime baktı ben de hiç oralı olmadım baktım arkamdan gelmiş korka korka konuşmaya çalışıyor önümde garip hareketler yapıp gitti iki üç kez konuşmaya çalıştı beceremedi falan baktı konuşamıyor ertesi gün gelmiş esortmanlarla hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapıyor kedi yavrusu gibi hallere girmiş peşimde dolanıp duruyor bir çocuğa baktım diye ödü kopuyordu istediğim şeyi koşa koşa gidip kendisi getiriyordu sürekli bir ışık arıyordu işte berbat halde peşimde koşuyordu 🤷🏻♀️
Bu net aşık bence sen de onu başka erkeklerle kıskandr kudurp hemen itiraf eder aşkını xjsjsns
Başka erkeğe baktım tek çok kızardı ödü patladi
soru ne
Baktım
Ona bakarsan mutlu olmayan ciftler de kendini cok mutluymuş gibi gosteriyor sosyal medya işte..
Ben şöyle düşünüyorum hani biriyle sevgili olursun 1 yıl geçer sonunda evet dedim onca meşakatli yoldan geçtik tarzında diye düşündüm
Su an herkes gosteriş delisi olmuş durumda zaman kotu
Sence de gösteriş gibi değil mi bir ayda daha doğru düzgün tanımadığın insana ne diye ı said yes dersin ki sanki dersin iki üç yıl sevgili kalmışlar sonunda evet dedim ben tarzli gibi
Oyle evet ama sen yine de baskalarinin hayatiyle fazla ilgilenme boş ver
Aynen doğru söylüyorsun
Konu nedir
Kısa zamanda tanıyıp sevmiş olabilir. Aşık olmasa bile dışarıya mutlu gözükmeye çalışıyor tek çabası bu
Ya ı said yes yazabilirde genelde sevgilileriyle evlenenler yazıyor
Görücü usulü evlendi yüzü gülmüyor sevmiyor görünmek istemiyor. İnsanlar senin hakkında ne söylüyor ne düşünüyor önemli bir şey
Ha yani seviyorum falan gibi
Seviyorum aşığım oda beni seviyor biz çok mutluyuz çatlayın gibi
Aynen olabilir ama benim bildiğim görücü usulü tanışana ı said yes yazılmaz gibi hani sevgililer yazıyor benim bildiğim
Ne demek olduğunu bilmiyorum denk gelmedim.
Evet dedim demek yani ben de şöyle düşünüyorum hani biriyle sevgili olursun 1 yıl geçer sonunda evet dedim onca meşakatli yoldan geçtik tarzında diye düşündüm
Anladım demek istediğini
Haksiz miyim
Görücü usulü olduğunu sen biliyorsun ama kimler biliyor ki sosyal medyad
Tabi herkes bilemez
Dışarıya başka bir görüntü vermiş
Tabi yüzük ve çiçekler var
Sevmiyorsun bu kızı herhalde
Seviyorum da sadece kendini düşürüyor. Çünkü görücü usulünde ı said yes yazmaya gerek yok yuzuk çiçek kalp koysa daha mantıklı geldi
Dediğim gibi herkes bilmediği içindir. Bilenlerin gözünde değeri düşüyor evet
Belkide ben mi sacmaliyorum bilmiyorum kskdkdkd evet bilmeyenler var zaten bana dedi hani o görücek şok olucak falan filan
Hikayeden gorsunler falan demisti
Mutlu olduğu şeyi yapsın. Yargılamayalım. Hayali buydu belki de
Evet hayali buydu ben de sevindim adına tabi
Ben de öyle düşündüm hayali ı said yes yazmakti hani yazdı diye
Allah mesut etsin. Darısı başına
Amin sağ ol size bir şey sorabilir miyim
Tabi buyrun
Çok saf biri ne demek
Kim kime söylüyor. Erkek kıza söylediyse tehlikeli
Herkes bir çocuğa diyor çok saf galiba ya da s. alak
Afedersin canım gibiyse biraz. Aklı kötülüğe de çalışmıyorsa herkes böyle der
Peki neden böyle biridir bu
Lisede bende öyleydim. Bence normal sıradan bir şey. Ama insanlar canım diyor işte
Nasılsınız
Gayet normal bir insanım. İkinci üniversite mi okuyorum. Sen nasılsın 😂
Dediniz ya lisede boyleydim sjsks nasildiniz
Onlar gibi boş konuşmazdım, küfür etmezdim, az konuşurdum. Tak başıma yalnız takılırdım. Kitap okurdum. Onların yaptığı çoğu şeyi yapmazdım. Kız Peşinde de koşmazdım.
Anladım bu saflık mi
Diğer erkeklere göre öyle sanırım
Olay ne
Ahha ben
Evet olur
Gönder gelsin
Bakmam
Konuya göre
Neye bakcaz
Parasi pul vardir oda evlenmistir
Benim demek istediğim şey şu genelde sevgilileriyle evlenenler ı said yes yazıyor da o yüzden
Yuzsuzs herseyi yazar bu nesil
Evet dedim demek yani ben de şöyle düşünüyorum hani biriyle sevgili olursun 1 yıl geçer sonunda evet dedim onca meşakatli yoldan geçtik tarzında diye düşündüm
Yani normalde senij dedigin gibi ama simdkliler nispet yapmak icin herseyi yaziyolar
Anladınız dimi
Evet anladim seni
Nedir konu
Ne yapalım peki şimdi etrafa iyi pozlar vermiş
Buyur
Kafaları güzel simid ben sanan sorayım soru
Her Sabah dimdik oluyor ne yapmam gerek nedeni ne?
Buyur nedir