tesekkürler herkese yorumları için.
'Mezarına Tükürecegim' filmi nasıldır?
tesekkürler herkese yorumları için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neymiş bu neyini övüyorlar diyerekten 1970'lerdeki orijinal filmi izledim, bir kadın tecavüze uğruyor, sonra da intikam alıyor, hepsini tek tek ve de acımasızca öldürüyor. Bolca şiddet ve kafa ağrısı. Ucuz ve de gereksiz bir film, tecavüz sahnesini ağızları salyalı izleyenler dışında kimse beğenmemişti
ilginç buldun yani? psikopatça bir film
psikopatlıktan zevk alıyosanız bir şey diyemiycem
psikopatlıktan zevk almıyorum cogu yerini gözlerimi kapayıp izledim ama kızın yerine kendimi koyabilme sansım oldu. bu kadar olmasa da böyle seyler yasanıyor. gecmis yıllarda Türkiye'de annesinin yanında bir ögretmene tecavüz etmişlerdi. izlerken aklıma o geldi, bunun gibi bircok sey geldi. günün birinde böyle bir seyle karsılasabiliriz. o kadar da hayatın dısından psikopat bir film degil.
Gerçekdışı bişeydir demedim ki, sadece çok abartılı bir anlatımı var ve bu tür filmler daha da şiddete özendirici şeyler. Zaten bunun için çekiliyorlar. Şİddete özendirmek için. Tarantino filmleri falan aynı, şiddeti o kadar sıradan bişey gösteriyorlar ki insanlara çok normal gelir oldu. Sapıkça filmlerin etkisi çok
şiddet sıradan bir sey malesef. keske öyle olmasa ama öyle. zaten filmler tercihtir. sen sapıklık olarak görürsün, bu gibi filmlerden cıkardıgın sonuc budur, izlemezsin. kimse zorla bu filmi izletmez sana ama bak tv de gösterilmesine karsıyım. en azından belli bir saatten sonra gösterilmeli. sapıklık olarak da bence p*rno bundan 3456789 kat daha sapık ama endüstrisi genis. laf edeceksen ona et, ona karsı cık. bu gibi filmlere etme.
Arada fark yok, hepsi de insanları daha da manyak etmek için çekilmiş filmler. Biri elma diğeri armut değil
kesnlkle tavsiye ederim sana konusu : genç yazara yapılan tecavüz ve sonrasnda yazarın aldğı inanılmaz intikam !
Remake olanı özellikle sinirleri oldukça gerer
İstismar sinemasina aliskin olmama, hatta sevmeme ragmen ellerimi sıktığım yerler oldu
İsmi biraz ürkütücü geldi semizim otum böceğim :/
Konusu ne acaba?
Aaa cok değişikmiş. Tesekkur ederim izleyeceğim.
Cevap
12Cevap
Daha bir psikolojik korku tarafındayım.. sevmiyorum fazla kanlı revanlı filmleri..
Film güzel ama açık sahnesi çok var. aile ortamında izlenecek bir film değil yani. filmin konusu bir grup erkek bir kıza tecavüz ederler. sonrasındada bu kız bu erkeklerden çok dehşet biçimde intikam alır
bir eski bir de yeni olmak üzere 2 adet bulunmaktadır.Kişiye göre değişir benim konusu ilgimi çekti izledim ilgim azaldı.
süper bır fılm ozellıkle ıntıkam sahnelerı tam ıstedıklerımı yapıyor.
Cok pis film herkes tukuruyo izleme
yok ben espri yaptım :D
ilk kez duydum bi bakayım
evet:))
isminde hayır yok filmin
mezara tükürülürmü kızım aman nabıyosun
orijinali iyi. remake ini beğenmedim.
Romanı okudum
Vian pek sevmesem de idare eder.
fena değildi.
2. si çok daha güzel
:D saçma