Kültür & Sanat Siz Fotoğrafta Neler Görüyorsunuz? ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş yerinde sürekli önünden geçtiğim eser. Her defasına bir yorum yapıp kendimce eğleniyorum. Siz neler görüyorsunuz? Siz Fotoğrafta Neler Görüyorsunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Bence bu insan vücudunun girebileceği en acı verici şekil. Farkındaysan orada iki el var, kaburgaları bükülmüş. Artık savaşta mı öyle olmuş, salgın hastalıkta mı, depremde mi. Insanların yaşadığı bedensel acıları anlatıyor. 1 1 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Çok güzelTeşekkürler Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Boğa gördüm ben 1 1 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Güzel
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Karınca megafonu. Karıncaların insanlarla konuşmak için icat ettiği ve en büyüklerinin insanların eline bıraktığı bir alet. 1 1 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Teşekkürler Yorumla
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Dekorasyın amacı ile üretilmiş bir mask biraz karınca biraz tiyatral bir simge biraz ceylanı andırıyor 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Görmedim, duymadım, bilmiyorum :) 1 1 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Doğru Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl El var iste iki tane ustteki de sisde et mi sacma sapan bisi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gergedan 🦏 1 5 Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Benim de böyle bir yorumum var fotoğraflardaTeşekkür ederim ☺️ Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Öyle mi Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Fotoğraflara baktınız mı hepsine Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Evet sence hangisi Yorumla ZaruRi_ 1 yıl Bütün yorumlar bana ait aslında ama hiç biri değil Yorumla