Ben hobi olarak yaptığım çizimlerimi, tasarıma ve onları dikerek sanata bir nevi hayat vermiş oldum. Bu yönde kazanç bile sağlar oldum. Sizinde hobileriniz işinize dönüştü mu? ya da istermiydiniz?
Ben kartonları kesip bir şeyler yapmayı falan çok severdim. Çizim yeteneğim böyle seninki gibi yok, gerçekten güzel çizmişsin🙂, ama işçilik gerektiren şeyleri seviyorum. Hobilerimin peşinden gidip mimar olma kararı aldım ben de, henüz öğrenciyim. İnsanın kendini tanıyarak bazı seçimleri yapmadı gerçekten hayat kurtarıyor. Çok eğlenerek geçiyor günlerim uykusuzluğa yorgunluğa rağmen pişman değilim seçtiğim için, henüz🥲
Çok güzel. İnanın sevindim adınıza. Kişinin kendini kesfetmesi ve gerçekten mutlu olduğu işi yapması hayatını dolu dolu yaşaması anlamına gelir. Çünkü " sadece" iş olmaktan çıkar. Yaşam biçimi olur. Tebrik ederim. Başarılarınız daim olsun
Butikler ürün üretip öyle satıyorlar mıydı bunu bilmiyordum, direk onlar toptan ürün alıp satıyorlar sanıyordum. Daha çok sorularla kafanızı şişirmek istemiyorum. Sizin adınıza çok sevindim , bir kadın böyle güzel ve dahs guzel yerlere gelmeniz temennim. İyi günler dilerim.
Temennileriniz için teşekkür ederim. Ben tasarım okumuş ama yeteneksiz sayılan iğne bile tutamayan butik açmış kişilere satıyorum. Terzi dukkanim varken bana tasarım kalıbı cikarttirir ve diktirirlerdi. yeni ürün bulamadıkları çok olur ve bende tasarimlarimi pazarlarim
Şimdi size istek atiyim sabah müsait olduğunuz bir vakitte sizinle iletisime geçelim, şimdi rahatsız etmek istemiyorum sizi sabah konuşuruz ve çok memnun olurum
En İyi Cevaplar