Güncellemeler
1 yıl
Beyler sizde cevaplarsanız sevinirim ✨
Güncellemeler
1 yıl
Çok merak ediyorum şehir nasıl yapabilir miyim çünkü ben doğa kadınıyım deniz severim yayla yeşillik severim şehir beni boğar mı okunur bir şehir mi neleri güzel sizce arkadaşlar 👯♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben okudum çorum hititte
Bana yazabilirsin çorum hititte 5 yıl okudum merak ettiğin soru varsa ama ben de yazamıyorum doğru neyse instadsn da anlatabilirsin daha ayrıntılı merak ettiğin varsa
Şehir nasıl bir şehir acaba ben Trabzonluyum denizle ömrü geçmiş kızım evden çamdan bakınca denizi gören biriyim yeşillikleri yayları sahilleri seven biriyim sadece merkezde 5 tane sahil var heryer deniz liman yaşadığım şehirde sence beni bogar mı güzel bir şehir mi neleri güzel mesela ve okunur mu
Evet kafeleri ve dükkanları bolca olan bir şehir denizi yok ama havuzlu geniş parki var şehir düz ulaşım kolay sessiz ve temiz bir şehir
Çorum gelişmişlik açısından fena sayılmaz bence yani senin yaşadığın yer küçük muydu bilmiyorum tabi? ama büyük şehir kadar gelişmiş değil ortalama bir şehir. Ha bir de yesilay kulübü bolca etkinlik yapıyor İstanbuldayım sonra en aktif olan ydsikay kulübümuymus sıkılırsan çorum laçinin mesire alanı var şehri girişinde sıklik tabiat parkı var arada doğa yürüyüşüne katılırdım. corum obasi var. Bunun dışında etkinliklere katılabilirsin dogadan uzak bir şehir değil ama havası soğuk olur arada tutarlı bir havası olmuyor bazen gün içinde dört mevsim gibi hava değişimi yaşanabilir arada bir.
Ben Trabzonluyum Karadeniz’in en gelişmiş Samsun’dan sonra ikinci şehri olur kendisi ancak Samsun’dan daha çok turis çeken daha çok para kaldıran bir şehir turistik olarak çünkü çok Arap geliyor birsürü gezi oluyor onlar için yaşadığım mahallede trabzonun güzel bir sahili var ve burada çok kafe var trabzonun tutulmuş bir mahallesinde oturuyorum çok güzel bir mahalle hayliyle deniz sahil çok seviyorum o yüzden de deniz yeşil çok severim tam bir laz kızıyım yani yaşadığım yerde fazlaca doğa harikası yerler var gezilecek çokça doğal mekan turistik yerler var onun için o kadar da beni keser mi çorum bilmiyorum ancak en azından yaşanabilirlik açısından beklediğimin üstünde anlattığına göre 🫠
yaşanabilir şehir ama iç anadolu ile karadenizin karışımı. Bu arada samsunluyum. Şu anda da giresundayım.
Samsun’a hiç gelmedim gelip görmek istediğim biyer güzel memleket
Mutlaka gel vezirköprü ye gelirsen haber et😄gerçi o zamana kadar toz olurum. Şu an giresundayim
Uzak ya
evet
Şehir nasıl kız öğrenci yurtları merkeze uzak mı kalıyor sence beni boğar mı ben deniz çok severim yeşil çok severim Trabzonluyum