Her insan kendi iyilik/ferah durumunun devam etmesi için dua eder aslında. Korku kaynaklı 😃😃

Jojef josef yani Yusuf Yusuf demek istemiş.
Herkesin lisan-ı hâl ile ettiği bir Duâ vardır. Kalpleri ancak Allah bilir. Bazen gönülden kısa edilen duâ, uzun edilen duâ dan daha evlâ olabilir.
Yatakta ehli keyif edilen duâ ile düşmüşsün, acizsin, yolda kalmalı, yetimin duâsı bir olmaz.
Bir yerim sadece içinden Allah dese arşı âlâ titrer. Mesele ne kadar gönülden yaralı olduğundur Azizim...
Harika bir mesaj aldım buradan teşekkürler 🥰 okuduğum kitap İslâm felsefesi ile alakalı zatennn
👍👍👍😃😃😎
Cevap
5Cevap
Bence Her insanın korkusu vardır diyor
Sonra 7.2 deprem olur allahla alay eden küfür eden adam besmele çekmeye baslar gibi bişey gt korkusu halinde gelen iman
Aynen😃😃😃 tespit gibi tespit
🙈☺️👋
Benim anladığım şu : Allahım lütfen benim istediğim şey olsun , olması gereken değil :)
Ahaha evet doğru insan bencildir
Ama yine de hayırlısı olur🥰
Evet , biz iki kere iki bizim istediğimiz sayı etsin isteriz. Sonucunu düşünmeden sadece isteriz
Vay be teşekkürler ❤❤❤❤❤
Bakış açın harika
Teşekkür ederim , sen de çok kibar bi insansın 😊❤️
🥰🥰🥰🥰💫💫😘🥰❤😍❤
Bütün dualar doğanın yasalarına müdahale edilmesini istemek demektir bu da gerçeklikle ve mantıkla bağdaşmaz. Bunu anlatıyor.
Dua etmekle, harekete geçmek arasında çok fark olduğunu anlatıyor.
Yani bir sebebe bağlı olarak olay gerçekleşirse ben bittim diyor😂 bir mucize olsun ve beklediğim şey gerçekleşmesin diyor
Her insanın korkusu vardır diyor
Ohooo çok iyi ya.
Kitap çok güzel okumanı tavsiye ederim
Dervişin teselli koleksiyonu
Zevkle… klasikler gitmiyor çünkü. Gördüğüm an alırım.
Klasik hiç okuyamadım çünkü okuduğum kitap bana pek çok şey katmalı bu kitap tam da öyle felsefe zaten
Felsefeyse aynen. Kafka dava kitabını okuyorum. 70. Sayfaya geldim. Hala ne olaydan ne kişilerden bir şey anlamadım
Bu kitap İslâm felsefesi pek çok alim, yabancı felsefeci, yazarların ozlu sözleri ile hikayeler anlatıyor gerçekten çok begeneceksin
İslam felsefesi güzel naiftir. Severim. Dine inanmasamda felsefesi doğrudur
İman etmedikçe cennete giremezsiniz
İnsanı sevmedikçe iman etmiş olamazsınız.
Çok naif
Vay be harika bir soz teşekkürler katkı için💫💫
Hz muhammet ten
Peygamber imiz iyi ki diyorum sadece😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?