AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ziyaret ettiğim ülkelerde kiliselere gittim. Ayinleri izledim ama Türkiye’de hiç kiliseye gitmedim. Türkiye’de de o havayı koklamak isterim.
Biz pazartesi hallederiz o işleri. Pazar kalabalık anababagünü
tabi burası vatikan zaten hiç kaçırmayız pazar ainini.
Vallahi en son gezmek için Kıbrıs'da st barnabas'a gitmiştim.
Biz camiyi kullanıyoruz
Pazar günleri mi gidiyorsun camiye
Günde 5 vakit gidiyorum
Mezhebiniz nedir
Önemli mi
Önemli
Bende kalsın k
Ehli sünnet değilseniz boşuna 5 vakit namaz kılmayin Kuran'da 5 vakit namaz yok hatta namaz diye bir şey yok üstüne üstlük Türkseniz isteseniz de Müslüman olamzsniz kıyamet alametisiniz
Birincisi kürdüm, ikincisi ehli sünnetim, üçüncüsü otur önce ibadetini sen yap ondan sonra insanlara fetva ver olur mu yapmadığın nirşey hakkında bilmediğin konu hakkında fetva yayma
Bilmeyen sizsiniz dininizi öğrenin 🤭
Merak etme biz dinimizi Allah'ın kitabından öğreniyoruz senin gibi münafıklardan değil
Öğrenseydin bu dinin seni kabul etmediğini bilirdin 🤭
Kur'an Araplara gelmiştir Araplardan başkasıyla muhattap değildir İbrahim 4 oku
Allah da ay tanrısı mekkedeki put peygamberiniz Muhammed putperesliği devam ettirdi
Ne kadar güzel öğrenmişsin sen 😂😂
Keşke sende öğrensen 🤭🤭
Keşke sende surelerin tamamını okusan sadece bir ayet olarak okumasan
Kuranı Kerim'de biz bunu tüm insanlara indirdik yol göstersin diye der, senin dediğin ayette de Arap topluğuna değil tüm insanlığa indirildi sadcee bir yer seçimi lazımdı oda Arap topluluğu oldu, herşeyi geçtim zaten sende azıcık zeka olsa peygamberlerin her keavme ve her topluluğa indiğini bilirdin
Tüm insanlığa geldiği falan yok
Benim verdiğim ayette Peygamber Arap ve bir kabilesi toplumu var o toplumla muhattap sen inandığın tanrıyla arapça konuşuyorsun arapça öğrenmek zorundasın
Üstüne üstlük bu gibi bir çok ayet var İsra suresi 15 Fussulet suresi 44ncu ayet bu ayetler de Kur'an Arapça dir ve arapalara inmiştir diye soyluyor eski antlaşma Tevrat tanrısının bir kopyası Kur'an'ın tanrısı ırkçı bir tanri
Ahahaha aynen ya sen böyle devam et, boşuna dememişler 1 delille kırk alimi, 40 delille bir cahili yenemedim diye. Sen kendine hiçe inan ya da güneşe tap devam et ,😂
Ne Türklerle ne Kürtleri muhattap almaz cennet vaatleri Arap erkeklerine verilmiş vaatlerdir
Müslümanlarla Türkler öldürüşmedikçe kiyamet kopmayacaktir -Muhammed
@_ladyaderun kardeş sen devam et işine bak sen herşeyi biliyorsun aynen devam et gerçekten seninle tartışmaya girmem bu konuda
Sen de Mekke'de ki el ilah ay tanrısı putuna tapmaya devam et Kur'an Necm suresi 19 20 21 ncı ayetler
Ahahaha hadiste uydurmuşsunuz tebrikler
Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
Benim verdiğim hadis sahihi hadis 1nci ağızdan tabi ki sen benimle tartışmazsin bilmediğin bir dinin nesini bana savunacaksin🤭🤭 bilmeden iman etmeye devam koçum ay tanrısı kurtaramaz seni domalip kalkmaya devam et 🤭🤭
Ahahah bu nasıl çeviri ne canım ya 😂😂 senin putlar sana girince kendine gelirsin😂
Size giren girmiş domalırken arkadan da gtünüzü parmaklıyorlar oğlancı peygamberiniz var 6 yaşındaki çocukla yatmış
Zavallasınız işte
Zavallı olan sizsiniz angutsunuz domalmaya devam edin
Bir kaç kere gitmiştim
Hangi kiliseyi tercih ediyorsun
Turistken denk geldiği için gitmiştim
İtalya Milano Katedrali
İspanya Santa Maria
Bide vatikan
Dua etmedin mi
Ettim yav ayine katıldım
Giderm tabi kutsanmak gerek
Yok alışkanlık yok